Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) All All 921,451,096.00 386 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 116,145 2014-12-11 2014-12-12 42510110152014 Te tjera transferta tek individet DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TATIM BURIM
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) PRO CREDIT BANK Korçe 233,235 2014-12-11 2014-12-12 42010110152014 Te tjera transferta tek individet DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE SHPERBLIM PER PENSION SIPAS BORDEROSE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 383,130 2014-12-11 2014-12-12 42310110152014 Te tjera transferta tek individet DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE SHPERBLIM PER PENSION SIPAS BORDEROSE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 211,680 2014-12-11 2014-12-12 42410110152014 Te tjera transferta tek individet DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE SHPERBLIM PER PENSION SIPAS BORDEROSE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 105,840 2014-12-11 2014-12-12 42210110152014 Te tjera transferta tek individet DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE SHPERBLIM PER PENSION SIPAS BORDEROSE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 13,920 2014-12-11 2014-12-11 41410110152014 Udhetim i brendshem DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE DIETA SHERBIMI KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) TDR GROUP Korçe 20,000 2014-12-11 2014-12-11 41710110152014 Shtese page per funksionin DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE NDALESE PAGE PER DETYRIM G.ASHIMI NENTOR 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Korçe 292,953 2014-12-11 2014-12-11 41910110152014 Shtese page per funksionin DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE NDALESE PAGE PER TELEFON NENTOR 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 27,060 2014-12-11 2014-12-11 41510110152014 Udhetim i brendshem DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE DIETA SHERBIMI KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) SPEED SOLUTION Korçe 8,243 2014-12-11 2014-12-11 41810110152014 Shtese page per funksionin DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE NDALESE PAGE PER DETYRIM E.PASHOLLARI NENTOR 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 136,000 2014-12-11 2014-12-11 41610110152014 Udhetim i brendshem DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE DIETA SHERBIMI KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 105,820 2014-12-11 2014-12-11 41310110152014 Udhetim i brendshem DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE DIETA SHERBIMI KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 6,079,060 2014-12-03 2014-12-03 41210110152014 Shtese page per kualifikimin DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA NENTOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 11,784,407 2014-12-03 2014-12-03 40810110152014 Paga baze DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA NENTOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 6,429,458 2014-12-03 2014-12-03 40910110152014 Shtesa page te tjera DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA NENTOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 12,832,222 2014-12-03 2014-12-03 40710110152014 Paga baze DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA NENTOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 3,692,821 2014-12-03 2014-12-03 41010110152014 Shtese page per vjetersi ne pune DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA NENTOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) PRO CREDIT BANK Korçe 11,479,153 2014-12-03 2014-12-03 40610110152014 Shtesa page te tjera DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA NENTOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) PRO CREDIT BANK Korçe 44,800 2014-12-03 2014-12-03 41110110152014 Shtese page per funksionin DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA NENTOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 5,345,203 2014-12-02 2014-12-02 40410110152014 Shtese page per funksionin DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA NENTOR 2014 KODI INSTITUC 1011015