Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) All All 921,451,096.00 386 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 19,048 2014-07-11 2014-07-14 24810110152014 Sherbime telefonike DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TELEFON KLIENTI NR.310001771271 DT.30.06.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) PRO CREDIT BANK Korçe 2,700 2014-07-10 2014-07-11 24210110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE HONORARE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 57,350 2014-07-10 2014-07-11 24410110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TATIM BURIM
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 57,800 2014-07-10 2014-07-11 23810110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TATIM BURIM
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 78,750 2014-07-10 2014-07-11 23410110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE HONORARE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) PRO CREDIT BANK Korçe 6,640 2014-07-10 2014-07-11 22310110152014 Udhetim i brendshem DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCEDIETA SHERBIMI KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 310,680 2014-07-10 2014-07-11 23310110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE HONORARE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) PRO CREDIT BANK Korçe 39,240 2014-07-10 2014-07-11 23610110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE HONORARE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 364,950 2014-07-10 2014-07-11 23910110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE HONORARE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 52,290 2014-07-10 2014-07-11 23710110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE HONORARE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 13,280 2014-07-10 2014-07-11 22410110152014 Udhetim i brendshem DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCEDIETA SHERBIMI KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 132,300 2014-07-10 2014-07-11 24310110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE HONORARE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 13,500 2014-07-10 2014-07-11 24010110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE HONORARE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 2,700 2014-07-10 2014-07-11 24110110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE HONORARE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 39,240 2014-07-10 2014-07-11 23510110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE HONORARE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 13,280 2014-07-10 2014-07-11 22210110152014 Udhetim i brendshem DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCEDIETA SHERBIMI KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 511,354 2014-07-08 2014-07-09 22910110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI QERSHOR 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 1,672 2014-07-08 2014-07-09 23110110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI QERSHOR 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) PRO CREDIT BANK Korçe 282,458 2014-07-08 2014-07-09 22610110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI QERSHOR 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 582,034 2014-07-08 2014-07-09 22810110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI QERSHOR 2014