Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) All All 921,451,096.00 386 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 92,700 2014-10-14 2014-10-15 33510110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE HONORARE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 154,063 2014-10-09 2014-10-10 33010110152014 Te tjera transferta tek individet DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TATIM BURIM KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 297,630 2014-10-09 2014-10-10 32910110152014 Te tjera transferta tek individet DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE SHPERBLIM PENSION KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 322,380 2014-10-09 2014-10-10 32810110152014 Te tjera transferta tek individet DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE SHPERBLIM PENSION KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) PRO CREDIT BANK Korçe 213,915 2014-10-09 2014-10-10 32510110152014 Te tjera transferta tek individet DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE SHPERBLIM PENSION E FATKEQESI KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 337,062 2014-10-09 2014-10-10 32610110152014 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE SHPERBLIM PENSION E FATKEQESI KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Korçe 292,736 2014-10-09 2014-10-10 33310110152014 Shtese page per funksionin DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE NDALESE PER TELEFON
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 275,580 2014-10-09 2014-10-10 32710110152014 Te tjera transferta tek individet DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE SHPERBLIM PENSION KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) TDR GROUP Korçe 20,000 2014-10-09 2014-10-10 33110110152014 Shtese page per funksionin DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE DETYRIM G.ASHIMI SHTATOR 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) KASTRIOT KURMAKU Korçe 16,524 2014-10-09 2014-10-10 33210110152014 Shtese page per funksionin DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE DETYRIM M.ANXHARA SHTATOR 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 5,814,658 2014-10-07 2014-10-08 32410110152014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA SHTATOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 10,820,651 2014-10-02 2014-10-03 32010110152014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA SHTATOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 5,212,788 2014-10-02 2014-10-03 31710110152014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA SHTATOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 14,214,333 2014-10-02 2014-10-03 31910110152014 Shtesa page te tjera DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA SHTATOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 12,119,943 2014-10-02 2014-10-03 31810110152014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA SHTATOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 888,189 2014-10-02 2014-10-03 31610110152014 Shtese page per funksionin DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA SHTATOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 3,613,695 2014-10-03 2014-10-03 32310110152014 Shtese page per vjetersi ne pune DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA SHTATOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 6,062,199 2014-10-03 2014-10-03 32210110152014 Paga baze DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA SHTATOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) PRO CREDIT BANK Korçe 11,131,999 2014-10-03 2014-10-03 32110110152014 Shtese page per vjetersi ne pune DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA SHTATOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 19,084 2014-09-25 2014-09-26 31510110152014 Elektricitet 1011015 DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE ENERGJI KONTRATA NR.KR0A060053028890 FAT NR.615066821 DT.29.08.2014