Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) All All 921,451,096.00 386 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Korçe 334,727 2014-11-12 2014-11-13 38310110152014 Shtese page per funksionin DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE NDALESE PAGE PER TELEFON
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) ILIRJAN POSTOLI Korçe 7,320 2014-11-12 2014-11-13 37910110152014 Kancelari DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE BLERJE KANCELARI LIK FAT NR.899 DT.06.11.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 5,400 2014-11-10 2014-11-11 37310110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE HONORARE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 1,800 2014-11-10 2014-11-11 37410110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE HONORARE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 386,550 2014-11-10 2014-11-11 37210110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE HONORARE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) PRO CREDIT BANK Korçe 900 2014-11-10 2014-11-11 37510110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE HONORARE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 49,250 2014-11-10 2014-11-11 37710110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TATIM BURIM
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 48,600 2014-11-10 2014-11-11 37610110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE HONORARE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) PRO CREDIT BANK Korçe 44,924 2014-11-06 2014-11-06 37110110152014 Shtese page per funksionin DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA TETOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 3,676,925 2014-11-06 2014-11-06 37010110152014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA TETOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 6,259,220 2014-11-06 2014-11-06 36910110152014 Shtese page per funksionin DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA TETOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 11,569,898 2014-11-04 2014-11-04 36810110152014 Paga baze DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA TETOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 5,891,323 2014-11-04 2014-11-04 36410110152014 Shtese page per funksionin DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA TETOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 5,155,996 2014-11-04 2014-11-04 36710110152014 Shtese page per vjetersi ne pune DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA TETOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 14,374,816 2014-11-04 2014-11-04 36610110152014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA TETOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 840,990 2014-11-04 2014-11-04 36210110152014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA TETOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 12,760,741 2014-11-04 2014-11-04 36510110152014 Shtese page per largesi nga qendra e banimit DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA TETOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) PRO CREDIT BANK Korçe 11,441,494 2014-11-04 2014-11-04 36310110152014 Shtese page per vjetersi ne pune DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA TETOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 7,660 2014-10-23 2014-10-24 36110110152014 Elektricitet 1011015 DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE ENERGJI LIK FAT E KLIENTIT NR.KR0A060053028890 FAT NR.616335757 DT.01.10.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 18,960 2014-10-23 2014-10-24 35810110152014 Uje DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE UJE LIK FAT E KLIENTIT NR.750047 DT.04.10.2014 FAT NR.3264425