Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) All All 347,841,655.00 404 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 534,823 2014-12-29 2014-12-30 43710110112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1011011 DAR GJIROKASTER SHPERBLIM PER NXENESIT EKSELENT LISTE PAGESE VENDIMI 861 DT 17.12.2014(3823 LEKE SHERBIM DHE 531000 LEKE SHPERBLIM FAT NR
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) "SHTYPSHKRONJA ARGJIRO" Gjirokaster 77,880 2014-12-29 2014-12-30 43910110112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1011011 DAR GJIROKASTER KARTOLINA URIMI FAT NR 737 DT 29.12.2014 NR 18404670 UP NR 308 DT 16.12.2014 FTES OFERT PV
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 59,000 2014-12-29 2014-12-30 43810110112014 Te tjera transferta tek individet 1011011 DAR GJIROKASTER TATIM NE BURIM SHPERBLIM PER NXENESIT EKSELENT LISTE PAGESE VENDIMI 861 DT 17.12.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 13,216 2014-12-23 2014-12-24 42910110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES DHJETOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 431,329 2014-12-23 2014-12-24 43510110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT NXENES DHJETOR 2014 PER 428246 LEKE DHE SHERBIME 3083 LEKE FAT NR 259 DT 17.12.2014 NR SER 16491720
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 1,456 2014-12-23 2014-12-24 43210110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES DHJETOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 2,784 2014-12-23 2014-12-24 43110110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES DHJETOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) KRESHNIK SEFERI Gjirokaster 45,872 2014-12-23 2014-12-24 42510110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES DHJETOR 2014 FAT NR 7 DT 17.12.2014 NR SER 6999112 UP NR 83 DT 24.02.2014 NJOFT FITUES KERKES PROPOZ NJOFTIM LIDHJE KONTR AKTRAKORDIM KONTR 414 DT 01.04.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) ABEDIN NANAJ Gjirokaster 7,420 2014-12-23 2014-12-24 4271011011 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES DHJETOR 2014 FAT NR 7 DT 17.12.2014 NR SER 6999213 UP NR 83 DT 24.02.2014 NJOFT FITUES KERKES PROPOZ NJOFTIM LIDHJE KONTR AKTRAKORDIM KONTR 415 DT 01.04.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) SEJAT BIHUCI Gjirokaster 62,416 2014-12-23 2014-12-24 42810110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES DHJETOR 2014 FAT NR 62 DT 17.12.2014 NR SER 5845713 UP NR 83 DT 24.02.2014 NJOFT FITUES KERKES PROPOZ NJOFTIM LIDHJE KONTR AKTRAKORDIM KONTR 500 DT 09.04.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 600 2014-12-23 2014-12-24 42410110112014 Sherbime te tjera 1011011 DAR GJIROKASTER KOMISION PAGESE E KTHYER SIPAS PV DT 04.12.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) JONARD KUCA Gjirokaster 56,940 2014-12-23 2014-12-24 42610110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES DHJETOR 2014 FAT NR 23 DT 17.12.2014 NR SER 6999169 UP NR 83 DT 24.02.2014 NJOFT FITUES KERKES PROPOZ NJOFTIM LIDHJE KONTR AKTRAKORDIM KONTR 417 DT 01.04.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 67,938 2014-12-23 2014-12-24 43010110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES DHJETOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 42,800 2014-12-23 2014-12-24 43610110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER DIETA LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 3,136 2014-12-23 2014-12-24 43310110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES DHJETOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 40,904 2014-12-23 2014-12-24 43410110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES DHJETOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) VANGJEL KERO Gjirokaster 9,800 2014-12-17 2014-12-18 42410110112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1011011 DAR GJIROKASTER MATERIALE FAT NR 28 DT 16.12.2014 7603988 FH 50 DT 16.12.2014 UP NR 203 DT 11.12.2014 FTES OFERTE AKT MARJE DOREZ
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) FERIT MYFTARI Gjirokaster 33,480 2014-12-17 2014-12-18 423.10110112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1011011 DAR GJIROKASTER MATER FAT NR 190 DT 15.12.2014 NR SER 17681311 UP NR 299 DT 02.12.2014 FTES OFERTE AKT MARJE DOREZ
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) DHIMOKRAT MASTORA Gjirokaster 94,000 2014-12-17 2014-12-18 42210110112014 Pjese kembimi, goma dhe bateri 1011011 DAR GJIROKASTER PJESE KEMBIMI FAT NR 12 DT 16.12.2014 NR SER 7603912 FH 49 DT 16.12.2014 UP NR 302 DT 10.12.2014 FTES OFERTE AKT MARJE DOREZ
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) FLADY PETROLEUM Gjirokaster 27,185 2014-12-12 2014-12-15 41310110112014 Karburant dhe vaj 1011011 DAR GJIROKASTER KARBURANT FAT NR 528 DT 04.12.2014 NR SER 15827204 FH NR 46 DT 04.12.2014 UP NR 298 DT 01.12.2014 FTES OFERT AKT MARJE DOREZ FTES OFERTE NJOFT FITUES