Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) All All 347,841,655.00 404 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 15,256,067 2014-09-01 2014-09-03 27610110112014 Paga baze 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT GUSHT 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 3,624,111 2014-09-01 2014-09-02 29010110112014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT GUSHT 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 761,559 2014-09-01 2014-09-02 28710110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT GUSHT 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Gjirokaster 890,358 2014-09-01 2014-09-02 28110110112014 Shtese page per vjetersi ne pune 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT GUSHT 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) FED.SIND.ARSIM.&SHKENC.SHQIP.(F.S.A.SH.) Gjirokaster 23,750 2014-09-01 2014-09-02 28310110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER KUOTIZACION GUSHT 2014 ANETARE SINDIKATE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Gjirokaster 278,978 2014-09-01 2014-09-02 27910110112014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT GUSHT 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 560,245 2014-09-01 2014-09-02 27710110112014 Paga baze 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT GUSHT 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) SINDIKATA E PAVARUR E ARSIMIT SHQIPTAR Gjirokaster 23,750 2014-09-01 2014-09-02 28410110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER KUOTIZACION GUSHT 2014 ANETARE SINDIKATE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) ZYRA E PERMBARIMIT / GJIROKASTER Gjirokaster 8,000 2014-09-01 2014-09-02 28610110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER PER ENEA CANO PENSION USHQIMOR
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 4,000 2014-09-01 2014-09-02 28510110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER PER ALBINA SINANI VENDIM GJYQESOR
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 55,003 2014-09-01 2014-09-02 28810110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT GUSHT 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 4,451,056 2014-09-01 2014-09-02 27810110112014 Shtese page per vjetersi ne pune 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT GUSHT 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 180,308 2014-09-01 2014-09-02 28010110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT GUSHT 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Gjirokaster 17,013 2014-09-01 2014-09-02 28910110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER SEKUESTRO PER ESMERALDA ZHUPAJ
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 323,455 2014-09-01 2014-09-01 28210110112014 Shtese page per vjetersi ne pune 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT GUSHT 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 447,058 2014-09-01 2014-09-01 27510110112014 Shtese page per vjetersi ne pune 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT GUSHT 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 20,279 2014-08-27 2014-08-27 27310110112014 Sherbime telefonike 1011011 DAR GJIROKASTER TELEFON KORRIK 2014 NR SER 718261083 FAT DT 31.07.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) CEZ SHPERNDARJE Gjirokaster 9,356 2014-08-19 2014-08-20 26410110112014 Elektricitet 1011011 DAR GJIROKASTER ENERGJI KONTR L45164 PERIUDHE 19.06.-17.07.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 2,214 2014-08-19 2014-08-20 26510110112014 Posta dhe sherbimi korrier 1011011 DAR GJIROKASTER POSTA KORRIK 2014 FAT NR 138 DT 31.07.2014 NR SER 08748353
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) ND.UJESJ-KANAL GJIROKASTER Gjirokaster 7,656 2014-08-19 2014-08-20 26610110112014 Uje 1011011 DAR GJIROKASTER UJE KORRIK 2014 FAT NR 47499 NR SER 118749288 DT 31.07.2014