Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) All All 347,841,655.00 404 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 4,347,178 2014-11-03 2014-11-03 34710110112014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT TETOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 3,495,375 2014-11-03 2014-11-03 35810110112014 Paga baze 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT TETOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) FED.SIND.ARSIM.&SHKENC.SHQIP.(F.S.A.SH.) Gjirokaster 22,850 2014-11-03 2014-11-03 35210110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER KUOTIZACION TETOR 2014 ANETARE SINDIKATE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) ZYRA E PERMBARIMIT / GJIROKASTER Gjirokaster 8,000 2014-11-03 2014-11-03 35510110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER PER ENEA CANO PENSION USHQIMOR
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Gjirokaster 279,403 2014-11-03 2014-11-03 34810110112014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT TETOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 253,175 2014-11-03 2014-11-03 35110110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT TETOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Gjirokaster 887,417 2014-11-03 2014-11-03 35010110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT TETOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 14,727,080 2014-11-03 2014-11-03 34510110112014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT TETOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 4,000 2014-11-03 2014-11-03 35410110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER PER ALBINA SINANI LISTE PAGESE VENDIM GJYQESOR
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 42,482 2014-11-03 2014-11-03 35710110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT TETOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) SINDIKATA E PAVARUR E ARSIMIT SHQIPTAR Gjirokaster 22,850 2014-11-03 2014-11-03 35310110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER KUOTIZACION TETOR 2014 ANETARE SINDIKATE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 44,280 2014-10-29 2014-10-31 33310110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER DIETA
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) LIBOHOVA Gjirokaster 210,128 2014-10-29 2014-10-31 33610110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES SHTATOR TETOR 2014 FAT NR 11 DT 28.10.2014 NR SER 11865061 UP NR 83 DT 24.02.2014 NJOFT FITUES KERKES PROPOZ NJOFTIM LIDHJE KONTR AKTRAKORDIM KONTR 416 DT 01.04.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 40,100 2014-10-29 2014-10-31 33210110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER DIETA
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) ABEDIN NANAJ Gjirokaster 17,534 2014-10-29 2014-10-31 33710110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES SHTATOR 2014 FAT NR 4 DT 13.10.2014 NR SER 6999210 UP NR 83 DT 24.02.2014 NJOFT FITUES KERKES PROPOZ NJOFTIM LIDHJE KONTR AKTRAKORDIM KONTR 415 DT 01.04.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 100,415 2014-10-29 2014-10-31 34310110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES SHTATOR TETOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 26,305 2014-10-29 2014-10-31 33910110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES SHTATOR TETOR LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 2,816 2014-10-29 2014-10-31 34210110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES SHTATOR TETOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) KRESHNIK SEFERI Gjirokaster 388,293 2014-10-29 2014-10-31 33410110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES SHTATOR-TETOR 2014 FAT NR 5 DT 28.10.2014 NR SER 6999109 UP NR 83 DT 24.02.2014 NJOFT FITUES KERKES PROPOZ NJOFTIM LIDHJE KONTR AKTRAKORDIM KONTR 414 DT 01.04.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 93,235 2014-10-29 2014-10-31 34010110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES SHTATOR TETOR 2014 LISTE PAGESE