Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) All All 347,841,655.00 404 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 19,082 2014-11-17 2014-11-17 37410110112014 Sherbime telefonike 1011011 DAR GJIROKASTER TELEFON NR KL 310001812864 NR SER 718809456
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) ND.UJESJ-KANAL GJIROKASTER Gjirokaster 7,656 2014-11-17 2014-11-17 37310110112014 Uje 1011011 DAR GJIROKASTER UJE TETOR 2014 NR SER 118777029
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 14,682 2014-11-13 2014-11-14 36010110112014 Elektricitet 1011011 DAR GJIROKASTER ENERGJI KONTRE L45164 PERIUDHE 16.09-16.10.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 2,052 2014-11-13 2014-11-14 35910110112014 Posta dhe sherbimi korrier 1011011 DAR GJIROKASTER POSTA FAT NR 195 DT 31.10.2014 NR SER 16491585
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 14,258 2014-11-13 2014-11-14 37210110112014 Te tjera transferta tek individet 1011011 DAR GJIROKASTER TATIM NE BURIM PAGESE PER DALJE NE PENSION
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 85,491 2014-11-13 2014-11-14 37010110112014 Te tjera transferta tek individet 1011011 DAR GJIROKASTER PAGESE PER DALJE NE PENSION DHE FATKEQESI LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) FERIT MYFTARI Gjirokaster 54,480 2014-11-13 2014-11-14 36510110112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1011011 DAR GJIROKASTER MATERILE PER FIZIKE E TEKNOLLOGJI FAT NR 130 DT 03.11.2014 NR SER 17681217 KONTR 3068 DT 03.11.2014 UP NR 226 DT 03.09.2014 AKT MARJE DOREZ NJOFT FITUES
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) FERIT MYFTARI Gjirokaster 253,980 2014-11-13 2014-11-14 36610110112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1011011 DAR GJIROKASTER MATERIALE DEGA FISKULTURE FAT NR 131 DT 03.11.2014 NR SER 17681218 KONTR 3066 DT 03.11.2014 UP NR 226 DT 03.09.2014 AKT MARJE DOREZ NJOFT FITUES
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 52,011 2014-11-13 2014-11-14 37110110112014 Te tjera transferta tek individet 1011011 DAR GJIROKASTER PAGESE PER DALJE NE PENSION LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 107,920 2014-11-13 2014-11-14 36910110112014 Te tjera transferta tek individet 1011011 DAR GJIROKASTER PAGESE PER DALJE NE PENSION LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 846,880 2014-11-13 2014-11-14 36310110112014 Kompensime speciale te tjera 1011011 DAR GJIROKASTER KOMPESIM CMIMIT TEKSTEVE 705068 DHE 135758 TE TJERA 6054 LEKE FAT NR 229 DT 07.11.2014 NR SER 08748430
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) GERTI DORACI Gjirokaster 92,311 2014-11-13 2014-11-14 36810110112014 Kompensime speciale te tjera 1011011 DAR GJIROKASTER KOMPESIM CMIMIT TEKSTEVE PER FEMIJET ROME ARSIMI BAZE FAT NR 1-50 DT 01.10.2014 AKTRAKORDIM LISTE NR SER7602901-2902-2903-2904-052906-2907-2908-2909-2910-2911-2912-2913-2914-2915-2916-2917--2944-2945-2946-2947
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) DREJT.TRANS.RRUGOR GJIROK Gjirokaster 10,000 2014-11-13 2014-11-14 36210110112014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1011011 DAR GJIROKASTER TAKSE RREGJISTRIMI QARKULLIMI SHERB LIKUJD BANKAR DT 05.11.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Gjirokaster 1,960 2014-11-13 2014-11-14 36110110112014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1011011 DAR GJIROKASTER KONTROLL TEKNIK FAT NR 292 DT 05.11.2014 NR SER 16496047
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) "OMIROS" SHPK Gjirokaster 3,586,263 2014-11-13 2014-11-14 36410110112014 Kompensime speciale te tjera 1011011 DAR GJIROKASTER KOMPESIM CMIMIT TEKSTEVE GREQISHT FAT NR SER 72377518-517-520-519-976-975-980-973-977-502-501-982-8000-999-979-978 FAT NR 28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-54-55-56-57
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) FERIT MYFTARI Gjirokaster 696,000 2014-11-13 2014-11-14 36710110112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1011011 DAR GJIROKASTER MATERIALE DEGA HISTORI GJEOGRAFI FAT NR 132.1-2-3-4-5 DT 03.11.2014 NR SER 17681219-20-21-22-23-24 KONTR 3064 DT 03.11.2014 UP NR 226 DT 03.09.2014 AKT MARJE DOREZ NJOFT FITUES
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 421,925 2014-11-03 2014-11-03 34410110112014 Shtese page per vjetersi ne pune 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT TETOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 254,725 2014-11-03 2014-11-03 34910110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT TETOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 691,755 2014-11-03 2014-11-03 34610110112014 Shtese page per vjetersi ne pune 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT TETOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 827,076 2014-11-03 2014-11-03 35610110112014 Paga baze 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT TETOR 2014 LISTE PAGESE