Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) All All 347,841,655.00 404 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 4,353,491 2014-10-01 2014-10-01 31310110112014 Paga baze 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT SHTATOR 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 3,582,837 2014-10-01 2014-10-01 32410110112014 Paga baze 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT SHTATOR 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 566,603 2014-10-01 2014-10-01 31210110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT SHTATOR 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 4 2014-09-26 2014-09-29 10110112014 Sherbime te tjera 1011011 DAR GJIROKASTER KOMISION BANKAR PAGESA TE KTHYERA JANAR GUSHT 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 8,063 2014-09-17 2014-09-23 30510110112014 Elektricitet 1011011 DAR GJIROKASTER ENERGJI GUSHT KONTR L45164
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) DHIMOKRAT MASTORA Gjirokaster 220,000 2014-09-18 2014-09-22 30810110112014 Pjese kembimi, goma dhe bateri 1011011 DAR GJIROKASTER PJESE KEMBIMI FAT NR 47-48 DT 08.09.2014 NR SER 6183048-3047 NJOFT FIT UP NR 214 DT 29.08.2014 PV AKT MARJE DOREZ
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) ALTIN MAMANI Gjirokaster 27,200 2014-09-18 2014-09-22 30710110112014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 1011011 DAR GJIROKASTER MATERIALE PER FUNKSIONIM PAISJE ZYRE FAT NR 21 DT 20.08.2014 NR SER 6997474 FH 23 DT 20.08.2014 UP NR 211 DT 14.08.2014 AKT MARJE DOREZ FTES OFERTE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 48,298 2014-09-17 2014-09-19 30010110112014 Te tjera transferta tek individet 1011011 DAR GJIROKASTER TATIM NE BURIM PAGESE PER DALJE NE PENSION DHE FATKEQESI LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 16,972 2014-09-18 2014-09-19 30610110112014 Sherbime telefonike 1011011 DAR GJIROKASTER telefon gusht 2014 nr ser 718452191
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 275,540 2014-09-17 2014-09-19 30410110112014 Te tjera transferta tek individet 1011011 DAR GJIROKASTER PAGESE PER DALJE NE PENSION DHE FATKEQESI LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 5,880 2014-09-17 2014-09-19 29810110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER DIETA LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 29,700 2014-09-17 2014-09-19 29510110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER DIETA LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 251,740 2014-09-17 2014-09-19 29410110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER DIETA LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 5,170 2014-09-17 2014-09-19 29910110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER DIETA LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) ND.UJESJ-KANAL GJIROKASTER Gjirokaster 7,656 2014-09-18 2014-09-19 30910110112014 Uje 1011011 DAR GJIROKASTER UJE GUSHT 2014 FAT NR SER 118763160
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 40,837 2014-09-17 2014-09-19 30210110112014 Te tjera transferta tek individet 1011011 DAR GJIROKASTER PAGESE PER DALJE NE PENSION LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 6,460 2014-09-17 2014-09-19 29710110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER DIETA LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 74,580 2014-09-17 2014-09-19 29610110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER DIETA LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 5,364 2014-09-17 2014-09-19 30110110112014 Posta dhe sherbimi korrier 1011011 DAR GJIROKASTER POSTA FAT NR 151 DT 28.08.2014 NR SER 08748367
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 168,300 2014-09-17 2014-09-19 30310110112014 Te tjera transferta tek individet 1011011 DAR GJIROKASTER PAGESE PER DALJE NE PENSION LISTE PAGESE