Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) All All 347,841,655.00 404 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 267,506 2014-06-20 2014-06-23 19710110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT NXENES 265593 DHE 1913 SHERBIME TE TJERA FAT NR 106 DT 18.06.2014 NR SER 11512003
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) KRESHNIK SEFERI Gjirokaster 221,858 2014-06-20 2014-06-20 18810110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES MAJ 2014 FAT NR 4 DT 18.06.2014 NR SER 6999107 UP NR 83 DT 24.02.2014 NJOFT FITUES KERKES PROPOZ NJOFTIM LIDHJE KONTR AKTRAKORDIM KONTR 414 DT 01.04.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 3,654 2014-06-20 2014-06-20 19510110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES MAJ 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) SEJAT BIHUCI Gjirokaster 82,593 2014-06-20 2014-06-20 19110110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES MAJ 2014 FAT NR 26 DT 17.06..2014 NR SER 5845676 UP NR 83 DT 24.02.2014 NJOFT FITUES KERKES PROPOZ NJOFTIM LIDHJE KONTR AKTRAKORDIM KONTR 500 DT 09.04.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 58,238 2014-06-20 2014-06-20 19410110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES MAJ 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) JONARD KUCA Gjirokaster 78,523 2014-06-20 2014-06-20 18910110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES MAJ 2014 FAT NR 01 DT 17.06.2014 NR SER 6999156 UP NR 83 DT 24.02.2014 NJOFT FITUES KERKES PROPOZ NJOFTIM LIDHJE KONTR AKTRAKORDIM KONTR 417 DT 01.04.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 11,613 2014-06-20 2014-06-20 19310110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES MAJ 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) ABEDIN NANAJ Gjirokaster 17,584 2014-06-20 2014-06-20 19210110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES MAJ 2014 FAT NR 2 DT 16.06..2014 NR SER 6999208 UP NR 83 DT 24.02.2014 NJOFT FITUES KERKES PROPOZ NJOFTIM LIDHJE KONTR AKTRAKORDIM KONTR 415 DT 01.04.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) LIBOHOVA Gjirokaster 104,328 2014-06-20 2014-06-20 19010110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES MAJ 2014 FAT NR 6 DT 18.06.2014 NR SER 11865056 UP NR 83 DT 24.02.2014 NJOFT FITUES KERKES PROPOZ NJOFTIM LIDHJE KONTR AKTRAKORDIM KONTR 416 DT 01.04.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 1,344 2014-06-20 2014-06-20 19810110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES MAJ 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 2,688 2014-06-20 2014-06-20 19610110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES MAJ 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 48,446 2014-06-20 2014-06-20 19910110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES MAJ 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) ZYRA E PERMBARIMIT / GJIROKASTER Gjirokaster 173,006 2014-06-16 2014-06-17 18510110112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1011011 DAR GJIROKASTER PER OGERTA CARO EKZEKUTI VEND GJYQESOR DT 20.01.2012 NR 74.30 VEND NR 7 DT 22.05.2014 KOMIT DET PRAP
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BAILIFF SEVICES-MATANI & CO Gjirokaster 608,275 2014-06-16 2014-06-17 18610110112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1011011 DAR GJIROKASTER PER ELVIRA LENGO EKZEKUTI VEND GJYQESOR DT 08.09.2011 NR 21-2011-984 VEND NR 7 DT 22.05.2014 KOMIT DET PRAP
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BAILIFF SEVICES-MATANI & CO Gjirokaster 34,854 2014-06-16 2014-06-17 18410110112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1011011 DAR GJIROKASTER PER LULE MANDILI EKZEKUTI VEND GJYQESOR DT 18.05.2012 NR 2012-1017.389 VEND NR 7 DT 22.05.2014 KOMIT DET PRAP
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) FERIT MYFTARI Gjirokaster 364,800 2014-06-16 2014-06-17 18710110112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1011011 DAR GJIROKASTER MATERIALE FAT NR 75 DT DT 29.05.2014 NR SER 13729150-14404951-14404961 UP NR 186 DHE 191 DT 20.05DHE 2.6.2014 FH AKT MAR DOREZ FTES OFERTE SHKOLLEN E MUZIKES DHE DEGEN E ARTEVE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) ND.UJESJ-KANAL GJIROKASTER Gjirokaster 7,656 2014-06-13 2014-06-16 18510110112014 Uje 1011011 DAR GJIROKASTER UJE MAJ 2014 FAT NR SER 11516594118734008
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 2,838 2014-06-13 2014-06-16 18410110112014 Posta dhe sherbimi korrier 1011011 DAR GJIROKASTER POSTA MAJ 2014 FAT NR 85 DT 30.05.2014 NR SER 11516594
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 30,840 2014-06-06 2014-06-06 17910110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER DIETA, LISTE PAGESE, 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 13,840 2014-06-06 2014-06-06 18010110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER DIETA, LISTE PAGESE