Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) All All 347,841,655.00 404 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 321,757 2014-07-01 2014-07-02 21310110112014 Shtese page per kualifikimin 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT QERSHOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 96,540 2014-07-01 2014-07-02 20310110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER DIETA
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Gjirokaster 272,915 2014-07-01 2014-07-02 21010110112014 Shtese page per kualifikimin 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT QERSHOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 4,407,275 2014-07-01 2014-07-02 20910110112014 Shtese page per kualifikimin 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT QERSHOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 15,241,273 2014-07-01 2014-07-02 20710110112014 Paga baze 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT QERSHOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 3,904,326 2014-07-01 2014-07-02 22110110112014 Shtese page per kualifikimin 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT QERSHOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 706,402 2014-07-01 2014-07-02 21810110112014 Shtese page per vjetersi ne pune 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT QERSHOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 93,409 2014-07-01 2014-07-02 21910110112014 Paga baze 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT QERSHOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 4,000 2014-07-01 2014-07-02 21610110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER PER ALBINA SINANI VENDIM GJYQESOR
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 520,658 2014-07-01 2014-07-02 20610110112014 Shtese page per vjetersi ne pune 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT QERSHOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 558,892 2014-07-01 2014-07-02 20810110112014 Paga baze 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT QERSHOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 42,440 2014-07-01 2014-07-02 20510110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER DIETA
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) ZYRA E PERMBARIMIT / GJIROKASTER Gjirokaster 8,000 2014-07-01 2014-07-02 21710110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER PER ENEA CANO PENSION USHQIMOR
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) SINDIKATA E PAVARUR E ARSIMIT SHQIPTAR Gjirokaster 23,950 2014-07-01 2014-07-02 21510110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER KUOTIZACION QERSHOR 2014 ANETARE SINDIKATE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Gjirokaster 17,000 2014-07-01 2014-07-02 22010110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER SEKUESTRO PER ESMERALDA ZHUPAJ
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 3,920 2014-07-01 2014-07-02 20410110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER DIETA
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) FED.SIND.ARSIM.&SHKENC.SHQIP.(F.S.A.SH.) Gjirokaster 23,950 2014-07-01 2014-07-02 21410110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER KUOTIZACION QERSHOR 2014 ANETARE SINDIKATE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) ALTIN MAMANI Gjirokaster 21,500 2014-06-20 2014-06-23 20210110112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1011011 DAR GJIROKASTER BOJE PER LYERJE FAT NR 2 DT 16.06.2014 NR SER 6997452 UP NR 193 DT 10.06.2014 OFERT AKT MARJE NE DOREZIM
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) CEZ SHPERNDARJE Gjirokaster 29,668 2014-06-20 2014-06-23 20010110112014 Elektricitet 1011011 DAR GJIROKASTER ENERGJI MAJ 2014 KONTR L45164 DT 13.06.2014 PERIUDHE 18.04-17.05.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 31,170 2014-06-20 2014-06-23 20110110112014 Sherbime telefonike 1011011 DAR GJIROKASTER TELEFON MAJ 2014 FAT NR SER 717890852