Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) All All 347,841,655.00 404 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 4,469,851 2014-08-01 2014-08-04 25110110112014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT KORRIK 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 15,375,227 2014-08-01 2014-08-04 24910110112014 Shtese page per largesi nga qendra e banimit 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT KORRIK 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 3,917,905 2014-08-01 2014-08-04 26310110112014 Shtesa page te tjera 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT KORRIK 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 4,000 2014-08-01 2014-08-04 25810110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER PER ALBINA SINANI VENDIM GJYQESOR
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 910,820 2014-08-01 2014-08-04 26010110112014 Shtese page per vjetersi ne pune 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT KORRIK 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Gjirokaster 884,931 2014-08-01 2014-08-04 25410110112014 Paga baze 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT KORRIK 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 463,789 2014-08-01 2014-08-04 24810110112014 Shtese page per kualifikimin 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT KORRIK 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 556,018 2014-08-01 2014-08-04 25010110112014 Shtese page per vjetersi ne pune 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT KORRIK 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Gjirokaster 278,978 2014-08-01 2014-08-04 25210110112014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT KORRIK 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 330,247 2014-08-01 2014-08-04 25510110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT KORRIK 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Gjirokaster 17,000 2014-08-01 2014-08-04 26210110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER SEKUESTRO PER ESMERALDA ZHUPAJ
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 180,308 2014-08-01 2014-08-04 25310110112014 Paga baze 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT KORRIK 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 93,409 2014-08-01 2014-08-04 26110110112014 Paga baze 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT KORRIK 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) FED.SIND.ARSIM.&SHKENC.SHQIP.(F.S.A.SH.) Gjirokaster 24,000 2014-08-01 2014-08-04 25610110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER KUOTIZACION KORRIK 2014 ANETARE SINDIKATE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) SINDIKATA E PAVARUR E ARSIMIT SHQIPTAR Gjirokaster 24,000 2014-08-01 2014-08-04 25710110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER KUOTIZACION KORRIK 2014 ANETARE SINDIKATE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) ZYRA E PERMBARIMIT / GJIROKASTER Gjirokaster 8,000 2014-08-01 2014-08-04 25910110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER PER ENEA CANO PENSION USHQIMOR
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) FERIT MYFTARI Gjirokaster 226,400 2014-07-25 2014-07-30 24710110112014 Kancelari 1011011 DAR GJIROKASTER KANCELARI FAT NR 107-107.1 DT 21.07.2014 NR SER 14404860-14404859 UP NR 195 DT 30.06.2014 AKTMARJE DOREZ PV DOKUMENTAC PLOTES
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) ND.UJESJ-KANAL GJIROKASTER Gjirokaster 7,656 2014-07-17 2014-07-18 22810110112014 Uje 1011011 DAR GJIROKASTER UJE QERSHOR 2014 FAT NR 118739671
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 42,920 2014-07-17 2014-07-18 22510110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER DIETA LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 2,418 2014-07-17 2014-07-18 22710110112014 Posta dhe sherbimi korrier 1011011 DAR GJIROKASTER POSTA QERSHOR 2014 FAT NR 118 DT 30.06.2014 NR SER 11512078