Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) All All 347,841,655.00 404 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 7,766 2014-10-29 2014-10-31 34110110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES SHTATOR TETOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) JONARD KUCA Gjirokaster 118,912 2014-10-29 2014-10-31 33510110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES SHTATOR TETOR 2014 FAT NR 5 DT 28.10.2014 NR SER 6999161 UP NR 83 DT 24.02.2014 NJOFT FITUES KERKES PROPOZ NJOFTIM LIDHJE KONTR AKTRAKORDIM KONTR 417 DT 01.04.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) SEJAT BIHUCI Gjirokaster 124,517 2014-10-29 2014-10-31 33810110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES SHTATOR TETOR 2014 FAT NR45 DT 28.10.2014 NR SER 5845700 UP NR 83 DT 24.02.2014 NJOFT FITUES KERKES PROPOZ NJOFTIM LIDHJE KONTR AKTRAKORDIM KONTR 500 DT 09.04.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 429,682 2014-10-29 2014-10-31 34410110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT NXENES SHTATOR TETOR 2014 FAT NR 202 DT 29.10.2014 NR SER 8748414 AKTRAKORDIM ME POSTEN(426610 TRANSP DHE 3072 PAGESE SHERBIMI )
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 18,423 2014-10-17 2014-10-17 33110110112014 Sherbime telefonike 1011011 DAR GJIROKASTER TELEFON SHTATOR 2014 NR SER 718638446 NR KL 310001812864
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 1,752 2014-10-16 2014-10-17 32910110112014 Posta dhe sherbimi korrier 1011011 DAR GJIROKASTER POSTA SHTATOR 2014 FAT NR 178 DT 30.09.2014 NR SER 16491568
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) ND.UJESJ-KANAL GJIROKASTER Gjirokaster 7,656 2014-10-16 2014-10-16 33010110112014 Uje 1011011 DAR GJIROKASTER UJE SHTATOR 2014 FAT NR SER 118766073 DT 30.09.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 11,120 2014-10-16 2014-10-16 32810110112014 Elektricitet 1011011 DAR GJIROKASTER ENERGJI KONTR L45164 PERIUDHA 15.08-16.09.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) FED.SIND.ARSIM.&SHKENC.SHQIP.(F.S.A.SH.) Gjirokaster 23,400 2014-10-01 2014-10-02 31810110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER KUOTIZACION SHTATOR 2014 ANETARE SINDIKATE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) SINDIKATA E PAVARUR E ARSIMIT SHQIPTAR Gjirokaster 23,400 2014-10-01 2014-10-02 31910110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER KUOTIZACION SHTATOR 2014 ANETARE SINDIKATE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) ZYRA E PERMBARIMIT / GJIROKASTER Gjirokaster 8,000 2014-10-01 2014-10-02 32110110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER PER ENEA CANO PENSION USHQIMOR
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Gjirokaster 278,978 2014-10-01 2014-10-01 31410110112014 Shtese page per vjetersi ne pune 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT SHTATOR 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 4,000 2014-10-01 2014-10-01 32010110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER PER ALBINA SINANI LISTE PAGESE VENDIM GJYKATE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 326,639 2014-10-01 2014-10-01 31710110112014 Shtese page per vjetersi ne pune 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT SHTATOR 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 182,430 2014-10-01 2014-10-01 31510110112014 Shtese page per kualifikimin 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT SHTATOR 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 15,098,997 2014-10-01 2014-10-01 31110110112014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT SHTATOR 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 42,482 2014-10-01 2014-10-01 32310110112014 Shtese page per vjetersi ne pune 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT SHTATOR 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 416,213 2014-10-01 2014-10-01 31010110112014 Shtese page per kualifikimin 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT SHTATOR 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 764,547 2014-10-01 2014-10-01 32210110112014 Shtese page per kualifikimin 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT SHTATOR 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Gjirokaster 897,410 2014-10-01 2014-10-01 31610110112014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT SHTATOR 2014