Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) All All 347,841,655.00 404 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 1,216 2014-12-04 2014-12-05 40410110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES NENTOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 11,723 2014-12-04 2014-12-05 40110110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES NENTOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) SEJAT BIHUCI Gjirokaster 73,018 2014-12-04 2014-12-05 40010110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES NENTOR 2014 FAT NR 57 DT 03.12.2014 NR SER 5845708 UP NR 83 DT 24.02.2014 NJOFT FITUES KERKES PROPOZ NJOFTIM LIDHJE KONTR AKTRAKORDIM KONTR 500 DT 09.04.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 3,537,197 2014-12-03 2014-12-04 39510110112014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT NENTOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 14,485,303 2014-12-02 2014-12-03 38110110112014 Shtese page per largesi nga qendra e banimit 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT NENTOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 755,958 2014-12-02 2014-12-03 38210110112014 Shtese page per kualifikimin 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT NENTOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 4,194,206 2014-12-02 2014-12-03 38310110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT NENTOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 399,249 2014-12-02 2014-12-03 38010110112014 Paga baze 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT NENTOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 42,482 2014-12-02 2014-12-03 39310110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT NENTOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Gjirokaster 275,596 2014-12-02 2014-12-02 38410110112014 Shtese page per kualifikimin 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT NENTOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 975,097 2014-12-02 2014-12-02 39210110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT NENTOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Gjirokaster 871,566 2014-12-02 2014-12-02 38610110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT NENTOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) FED.SIND.ARSIM.&SHKENC.SHQIP.(F.S.A.SH.) Gjirokaster 22,550 2014-12-02 2014-12-02 38810110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER KUOTIZACION NENTOR 2014 ANETARE SINDIKATE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 253,176 2014-12-02 2014-12-02 38710110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT NENTOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 227,248 2014-12-02 2014-12-02 38510110112014 Paga baze 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT NENTOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 3,537,197 2014-12-02 2014-12-02 39410110112014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT NENTOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 4,000 2014-12-02 2014-12-02 39010110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER PER ALBINA SINANI LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) ZYRA E PERMBARIMIT / GJIROKASTER Gjirokaster 8,000 2014-12-02 2014-12-02 39110110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER PER ENEA CANO PENSION USHQIMOR
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) SINDIKATA E PAVARUR E ARSIMIT SHQIPTAR Gjirokaster 22,550 2014-12-02 2014-12-02 38910110112014 Shtese page per funksionin 1011011 DAR GJIROKASTER KUOTIZACION NENTOR 2014 ANETARE SINDIKATE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) LORENC LAZO Gjirokaster 33,600 2014-11-25 2014-11-26 37810110112014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 1011011 DAR GJIROKASTER BLERJE ANTIVIRUS FAT NR 158 DT 20.11.2014 NR SER 17692487 UP NR 284 DT 11.11.2014 PV AKT MARJE NE DOREZ FH NR 42 DT 20.11.2014