Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) All All 347,841,655.00 404 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 2,688 2014-07-17 2014-07-18 23510110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES QERSHOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 27,183 2014-07-17 2014-07-18 22910110112014 Sherbime telefonike 1011011 DAR GJIROKASTER TELEFON QERSHOR 2014 NR SER 718065959
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) LIBOHOVA Gjirokaster 86,324 2014-07-17 2014-07-18 24010110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES QERSHOR 2014 FAT NR 8 DT 10.07.2014 NR SER 11865058 UP NR 83 DT 24.02.2014 NJOFT FITUES KERKES PROPOZ NJOFTIM LIDHJE KONTR AKTRAKORDIM KONTR 416 DT 01.04.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) SEJAT BIHUCI Gjirokaster 57,057 2014-07-17 2014-07-18 23910110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES QERSHOR 2014 FAT NR 29 DT 02.07..2014 NR SER 5845679 UP NR 83 DT 24.02.2014 NJOFT FITUES KERKES PROPOZ NJOFTIM LIDHJE KONTR AKTRAKORDIM KONTR 500 DT 09.04.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 3,654 2014-07-17 2014-07-18 23610110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES QERSHOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) ABEDIN NANAJ Gjirokaster 16,216 2014-07-17 2014-07-18 24310110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES QERSHOR 2014 FAT NR 3 DT 04.07..2014 NR SER 6999209 UP NR 83 DT 24.02.2014 NJOFT FITUES KERKES PROPOZ NJOFTIM LIDHJE KONTR AKTRAKORDIM KONTR 415 DT 01.04.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) CEZ SHPERNDARJE Gjirokaster 12,834 2014-07-17 2014-07-18 22610110112014 Elektricitet 1011011 DAR GJIROKASTER ENERGJI QERSHOR 2014 KONTR L45164 PERIUDHE 17.05.-19.06.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 396,621 2014-07-17 2014-07-18 23010110112014 Te tjera transferta tek individet 1011011 DAR GJIROKASTER PAGESE PER PUNONJES TE LARGUAR NGA PUNA PER SHKAK RISTRUKTURIMIT TE INSTITUCIONIT SIPAS UDHEZ NR 3 DT 17.01.2014 PIKA 12
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 1,344 2014-07-17 2014-07-18 23410110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES QERSHOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) JONARD KUCA Gjirokaster 57,433 2014-07-17 2014-07-18 24110110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES QERSHOR 2014 FAT NR 04 DT 11.07.2014 NR SER 6999160 UP NR 83 DT 24.02.2014 NJOFT FITUES KERKES PROPOZ NJOFTIM LIDHJE KONTR AKTRAKORDIM KONTR 417 DT 01.04.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 10,269 2014-07-17 2014-07-18 23810110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES QERSHOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) FLADY PETROLEUM Gjirokaster 224,960 2014-07-17 2014-07-18 22310110112014 Karburant dhe vaj 1011011 DAR GJIROKASTER KARBURANT FAT NR 309 DT 07.07.2014 NR SER 13716535 FH 17 DT 08.07.2014 UP NBR 202 DT 03.07.2014 AKTMARJE DOREZ FTES OFERTE NJOFT FITUES
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 58,053 2014-07-17 2014-07-18 23710110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES QERSHOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 48,006 2014-07-17 2014-07-18 23310110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES QERSHOR 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 6,920 2014-07-17 2014-07-18 22410110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER DIETA LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) KRESHNIK SEFERI Gjirokaster 144,210 2014-07-17 2014-07-18 24210110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES QERSHOR 2014 FAT NR 4 DT 11.07..2014 NR SER 6999108 UP NR 83 DT 24.02.2014 NJOFT FITUES KERKES PROPOZ NJOFTIM LIDHJE KONTR AKTRAKORDIM KONTR 414 DT 01.04.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 166,569 2014-07-17 2014-07-18 23210110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT NXEN 165379 DHE PAGES SHERBIMI 1190 FAT NR 133 DT 14.07.2014 NR SER 11512031
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 50,000 2014-07-17 2014-07-18 23110110112014 Te tjera transferta tek individet 1011011 DAR GJIROKASTER PAGESE PER FATKEQESI LISTE PAGES ALBI XHAKOLLI
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Gjirokaster 936,175 2014-07-01 2014-07-02 21210110112014 Paga baze 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT QERSHOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 181,065 2014-07-01 2014-07-02 21110110112014 Paga baze 1011011 DAR GJIROKASTER PAGAT QERSHOR 2014 LISTE PAGESE