Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) All All 347,841,655.00 404 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) ND.UJESJ-KANAL GJIROKASTER Gjirokaster 7,656 2014-12-12 2014-12-15 41110110112014 Uje 1011011 DAR GJIROKASTER UJI NENTOR 2014 FAT NR SER 118792982
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 1,000 2014-12-12 2014-12-15 42010110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER DIETA LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA EMPORIKI - SHQIPERI SH.A Gjirokaster 25,941 2014-12-12 2014-12-15 41210110112014 Te tjera transferta tek individet 1011011 DAR GJIROKASTER PAGESE PER DALJE NE PENSION LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) ALBTELEKOM SH.A. Gjirokaster 10,921 2014-12-12 2014-12-15 40910110112014 Sherbime telefonike 1011011 DAR GJIROKASTER TELEFON NENTOR 2014 NR KL 310001812864
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 1,480 2014-12-12 2014-12-15 41910110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER DIETA LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) TIRANA BANK Gjirokaster 24,100 2014-12-12 2014-12-15 41810110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER DIETA LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA CREDINS Gjirokaster 1,960 2014-12-12 2014-12-15 42110110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER DIETA LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) DEGA TATIMEVE GJIROKASTER Gjirokaster 2,882 2014-12-12 2014-12-15 412T10110112014 Te tjera transferta tek individet 1011011 DAR GJIROKASTER TATIM PER PAGESE PER DALJE NE PENSION LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 2,580 2014-12-12 2014-12-15 41010110112014 Posta dhe sherbimi korrier 1011011 DAR GJIROKASTER POSTA NENTOR 2014 FAT NR 202 DT 28.11.2014 NR SER 16491592
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Gjirokaster 35,834 2014-12-12 2014-12-15 40810110112014 Elektricitet 1011011 DAR GJIROKASTER ENERGJI KONTR L45164 PERIUDHA 16-10-16.11.2014 NENTOR 2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 48,840 2014-12-12 2014-12-15 41710110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER DIETA LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 288,034 2014-12-04 2014-12-09 40610110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT NXENES NENTOR 2014 LISTE PAGESE FAT NR 253 DT 03.12.2014 NR 16491709
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) ABEDIN NANAJ Gjirokaster 44,926 2014-12-04 2014-12-05 39910110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES TETOR NENTOR 2014 FAT NR 6 DT 28.11.2014 NR SER 6999212 UP NR 83 DT 24.02.2014 NJOFT FITUES KERKES PROPOZ NJOFTIM LIDHJE KONTR AKTRAKORDIM KONTR 415 DT 01.04.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE TREGTARE Gjirokaster 3,306 2014-12-04 2014-12-05 40310110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES NENTOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) LIBOHOVA Gjirokaster 95,836 2014-12-04 2014-12-05 39810110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES NENTOR 2014 FAT NR 12 DT 03.12.2014 NR SER 11865062 UP NR 83 DT 24.02.2014 NJOFT FITUES KERKES PROPOZ NJOFTIM LIDHJE KONTR AKTRAKORDIM KONTR 416 DT 01.04.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) KRESHNIK SEFERI Gjirokaster 206,037 2014-12-04 2014-12-05 39610110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES NENTOR 2014 FAT NR 6 DT 03.12.2014 NR SER 69991111 UP NR 83 DT 24.02.2014 NJOFT FITUES KERKES PROPOZ NJOFTIM LIDHJE KONTR AKTRAKORDIM KONTR 414 DT 01.04.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) EURO OFFICE Gjirokaster 17,160 2014-12-04 2014-12-05 40710110112014 Kancelari 1011011 DAR GJIROKASTER KANCELARI
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) JONARD KUCA Gjirokaster 67,767 2014-12-04 2014-12-05 39710110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES NENTOR 2014 FAT NR 6 DT 03.12.2014 NR SER 5844954 UP NR 83 DT 24.02.2014 NJOFT FITUES KERKES PROPOZ NJOFTIM LIDHJE KONTR AKTRAKORDIM KONTR 417 DT 01.04.2014
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) RAIFFEISEN BANK SH.A Gjirokaster 56,036 2014-12-04 2014-12-05 40210110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES NENTOR 2014 LISTE PAGESE
  Drejtoria Arsimore Gjirokaster (1111) BANKA KOMBETARE E GREQISE Gjirokaster 48,225 2014-12-04 2014-12-05 40510110112014 Udhetim i brendshem 1011011 DAR GJIROKASTER TRANSPORT MESUES NENTOR 2014 LISTE PAGESE