Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) All All 308,476,055.00 299 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 1,290 2014-12-30 2014-12-31 810100492014 Te tjera tatime mbi te ardhurat mbajtur ne burim KTHIM SHUME E MBIPAGUAR PER ZAIM XHAXHAJ
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) VED-ING Fier 340,428 2014-12-30 2014-12-31 1010100492014 Tatim mbi fitimin nga subjektet e sektorit privat KTHIM DETYRIME TE FALURA NGA DEGA E TATIMEVE FIER
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 5,956 2014-12-30 2014-12-31 610100492014 Te tjera tatime mbi te ardhurat mbajtur ne burim KTHIM SHUME E MBIPAGUAR PER AGRON VELIAJ
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) "BITI - MO" Fier 898,248 2014-12-30 2014-12-31 5110100492014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit RIMBURSIM PER SUBJEKTIN BITI MO
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Fier 7,220 2014-12-30 2014-12-31 710100492014 Te tjera tatime mbi te ardhurat mbajtur ne burim KTHIM SHUME E MBIPAGUAR PERPLATON PEPA
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) FABIAN 07 Fier 588,000 2014-12-30 2014-12-31 1110100492014 Tatim mbi fitimin nga subjektet e sektorit privat KTHIM DETYRIME TE PAGUARA TEPER FABIANI 07
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 8,850 2014-12-30 2014-12-31 510100492014 Te tjera tatime mbi te ardhurat mbajtur ne burim KTHIM SHUME E MBIPAGUAR PER MITAT VELIAJ
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 8,820 2014-12-30 2014-12-31 510100492014 Te tjera tatime mbi te ardhurat mbajtur ne burim KTHIM SHUME E MBIPAGUAR PER ARBEN MANAJ
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Fier 3,080 2014-12-29 2014-12-30 410100492014 Te tjera tatime mbi te ardhurat mbajtur ne burim KTHIM SHUME E MBIPAGUAR PETRIT KASAJ
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) NERITAN ÇUKO Fier 12,634 2014-12-29 2014-12-30 310100492014 Te tjera tatime mbi te ardhurat mbajtur ne burim KTHIM SHUME E MBIPAGUAR NERITAN CUKO
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) ROZETA PLAKU Fier 6,961 2014-12-29 2014-12-30 210100492014 Te tjera tatime mbi te ardhurat mbajtur ne burim KTHIM SHUME E MBIPAGUAR ROZETA PLAKU
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) SOLOMON CONSTRUCION Fier 119,988 2014-12-26 2014-12-29 26210100492014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes Tatimet 1010049 likujdim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 41,586 2014-12-22 2014-12-23 25610100492014 Shperblime per rezultate ne pune Tatimet 1010049 shperblime viti 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) P I C A R I Fier 2,637,100 2014-12-22 2014-12-23 4910100492014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit RIMBURSIM PER VITIN 2014 PICARI DEGA E TATIMEVE FIER
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) ARDIAN KUKA Fier 5,207,149 2014-12-22 2014-12-23 4810100492014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit RIMBURSIM PER VITIN 2014 ARDIAN KUKA DEGA E TATIMEVE FIER
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Fier 647,345 2014-12-22 2014-12-23 25810100492014 Shperblime per rezultate ne pune Tatimet 1010049 shperblime viti 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) BANKA KOMBETARE E GREQISE Fier 83,172 2014-12-22 2014-12-23 25910100492014 Shperblime per rezultate ne pune Tatimet 1010049 shperblime viti 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) IL LEONESHA Fier 784,997 2014-12-22 2014-12-23 5010100492014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit RIMBURSIM PER VITIN 2014 IL LEONESHA DEGA E TATIMEVE FIER
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 422,466 2014-12-22 2014-12-23 26010100492014 Shperblime per rezultate ne pune Tatimet 1010049 shperblime viti 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) ALPHA BANK -- ALBANIA Fier 20,793 2014-12-22 2014-12-23 25510100492014 Shperblime per rezultate ne pune Tatimet 1010049 shperblime viti 2014