Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) All All 308,476,055.00 299 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 17,220 2014-07-22 2014-07-23 13210100492014 Uje 1010049 Dega e tatimeve1010049 uje qershor2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) ALBTELEKOM SH.A. Fier 4,300 2014-07-22 2014-07-23 13710100492014 Sherbime telefonike Dega e tatimeve1010049 Agj.Lushnje tel qershor2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) ALBTELEKOM SH.A. Fier 1,920 2014-07-22 2014-07-23 13810100492014 Sherbime telefonike Dega e tatimeve1010049 Agj.Ballesh tel qershor2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) CEZ SHPERNDARJE Fier 1,024 2014-07-22 2014-07-23 13510100492014 Elektricitet 1010049 Dega e tatimeve1010049 Agj.Mallakastert energji l qershor2014 kontrat F108829
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) BLUE SKY Fier 3,647,503 2014-07-14 2014-07-15 3910100492014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit RIMBURSIM TVSH VITI 2014 BLUE SKY
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) P I C A R I Fier 2,429,117 2014-07-14 2014-07-14 3710100492014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit RIMBURSIM TVSH PICARI VITI 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) NERVIT Fier 354,226 2014-07-14 2014-07-14 3510100492014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit RIMBURSIM TVSH NERVIT VITI 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) MIRAL PROFILI Fier 2,571,028 2014-07-07 2014-07-08 3310100492014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit RIMBURSIM TVSH VITI 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) EUROMADE ALBANIA Fier 8,010,174 2014-07-02 2014-07-04 3210100492014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH TVSH E PRAPAMBETUR PER EUROMADE ALBANIA
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 270,752 2014-07-02 2014-07-03 12310100492014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe Tatimet1010049 paga qershor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) BANKA KOMBETARE E GREQISE Fier 309,367 2014-07-03 2014-07-03 12610100492014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe Tatimet1010049 paga qershor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 3,179,494 2014-07-02 2014-07-03 12410100492014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe Tatimet1010049 paga qershor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 1,336,864 2014-07-03 2014-07-03 12710100492014 Shtese page per vjetersi ne pune Tatimet1010049 paga qershor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Fier 2,273,185 2014-07-03 2014-07-03 12510100492014 Shtese page per vjetersi ne pune Tatimet1010049 paga qershor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) VODAFONE ALBANIA Fier 16,116 2014-07-03 2014-07-03 12810100492014 Shtese page per funksionin Tatimet1010049 telefon maj abonenti 22454158051 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) REDI Fier 7,200,000 2014-06-30 2014-07-01 3110100492014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH RIMBURSIM TVSH E PRAPAMBETUR
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) QERAMIKA APOLLON Fier 46,382,357 2014-06-30 2014-07-01 3010100492014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH RIMBURSIM TVSH E PRAPAMBETUR
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) ANDRIUS - ARSEN Fier 1,783,802 2014-06-23 2014-06-24 2710100492014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH RIMBURSIM TVSH E PRAPAMBETUR A ARSEN
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) ALITEX Fier 590,007 2014-06-20 2014-06-23 2910100492014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit RIMBURSIM TVSH PER VITIN 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) ANDRIUS - ARSEN Fier 4,184,138 2014-06-20 2014-06-23 3010100492014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit RIMBURSIM TVSH PER VITIN 2014