Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) All All 308,476,055.00 299 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) ANTORJAN NUHU Fier 2,075,488 2014-05-28 2014-05-28 2010100492014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH RIMBURSIM TVSH E PRAPAMBETUR ANTORIAN NUHU
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) ERA 2002 Fier 1,488,781 2014-05-28 2014-05-28 1910100492014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH RIMBURSIM TVSH E PRAPAMBETUR ERA 2002
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) ALBTELEKOM SH.A. Fier 4,613 2014-05-23 2014-05-26 10310100492014 Sherbime telefonike Drejt.tatimeve 1010049 telefon klienti 310001800739 prill 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) APOLUMIL SKY Fier 13,886,000 2014-05-23 2014-05-26 1810100492014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH RIMBURSIM TVSH E PRAPAMBETUR APOLUMIL SKY
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) LUAN MUÇA Fier 90,800 2014-05-21 2014-05-22 10210100492014 Shpenzime per kompensime te tjera te papaguara Tatimet Fier1010049 ekspert kontabel
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) CEZ SHPERNDARJE Fier 1,612 2014-05-20 2014-05-21 9810100492014 Elektricitet 1010049 Tatimet Fier1010049energji Agj.Mallakaster kontrat F108829
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) ALBTELEKOM SH.A. Fier 24,452 2014-05-20 2014-05-21 9910100492014 Sherbime telefonike Tatimet Fier1010049 telefon prill 2014 nr klienti310001745747
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) CEZ SHPERNDARJE Fier 340 2014-05-20 2014-05-21 9710100492014 Elektricitet 1010049 Tatimet Fier1010049energji Agj.lushnje kontratE110907
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 13,330 2014-05-20 2014-05-21 9510100492014 Uje Tatimet Fier1010049 uje kontrat8910016
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) ALBTELEKOM SH.A. Fier 1,971 2014-05-20 2014-05-21 10010100492014 Sherbime telefonike Tatimet Fier1010049 telefon prill 2014 nr klienti310001772608
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) CEZ SHPERNDARJE Fier 111,249 2014-05-20 2014-05-21 9610100492014 Elektricitet 1010049 Tatimet Fier1010049energji DRT Fier Kontrat A254 fatur 610761779
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) LULZIM BAXHIA Fier 3,060,000 2014-05-12 2014-05-16 1410100492014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH RIMBURSIM TVSH I PRAPAMBETUR LULZIM BAXHIA
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) CONFEZIONE MO.GI Fier 480,319 2014-05-13 2014-05-14 1610100492014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit RIMBURSIM TVSH PER VITIN 2014 CONFEZIONE MO.GI
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) NDERMARRJE UJESJELLESIT Fier 3,144 2014-05-12 2014-05-13 9410100492014 Uje Tatimet1010049 Uji Ballesh prill2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 165,612 2014-05-12 2014-05-13 9310100492014 Posta dhe sherbimi korrier Tatimet1010049 posta fier prill2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) ITAL MEC Fier 3,538,276 2014-05-12 2014-05-13 1610100492014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit RIMBURSIM TVSH PER VITIN 2014 ITAL MEC
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) YLLI ZAVALANI Fier 1,940,000 2014-05-09 2014-05-12 17101000492014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH RIMBURSIM I TVSH I PRAPAMBETUR YLLI ZAVALANI
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) P I C A R I Fier 3,233,000 2014-05-09 2014-05-09 15101000492014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH RIMBURSIM I TVSH I PRAPAMBETUR PICARI
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) VODAFONE ALBANIA Fier 555 2014-05-06 2014-05-07 9010100492014 Shtese page per funksionin Tatimet Fier 1010049 tel shkurt2014 abonenti22454158051
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 1,557,199 2014-05-05 2014-05-06 8610100492014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi Tatimet Fier1010049 pagat prill2014