Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) All All 308,476,055.00 299 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 2,980,461 2014-10-06 2014-10-06 17610100492014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi Tatimet 1010049 paga Shtator Esmeralda Gjeka
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) IL LEONESHA Fier 137,282 2014-09-26 2014-09-26 4210100492014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit IL LEONESHA RIMBIRSIM I TVSH VITI 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) NEXHAT MEHONIQI (L03202402E) Fier 38,382 2014-09-24 2014-09-25 17410100492014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Tatimet 1010049 likujdim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 15,590 2014-09-23 2014-09-24 16610100492014 Uje Tatimet Fier 1010049 uje gusht 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) ALBTELEKOM SH.A. Fier 1,920 2014-09-23 2014-09-24 17310100492014 Sherbime telefonike Tatimet Fier 1010049 telefon ballesh gusht 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) ALBTELEKOM SH.A. Fier 12,322 2014-09-23 2014-09-24 17110100492014 Sherbime telefonike Tatimet Fier 1010049 telefon Fier gusht 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 1,982 2014-09-24 2014-09-24 17010100492014 Elektricitet 1010049 Tatimet 1010049 energji elektrike kod klienti F108829 fatur nr 615064846 gusht 2014 AGJ Mallakaster
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 72,222 2014-09-23 2014-09-24 16510100492014 Posta dhe sherbimi korrier Tatimet Fier 1010049 posta gusht 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) NDERMARRJE UJESJELLESIT Fier 1,530 2014-09-23 2014-09-24 16710100492014 Uje Tatimet Fier 1010049 uje ballesh gusht 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) ALBTELEKOM SH.A. Fier 4,000 2014-09-23 2014-09-24 17210100492014 Sherbime telefonike Tatimet Fier 1010049 telefon lushnje gusht 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 107,032 2014-09-24 2014-09-24 16910100492014 Elektricitet 1010049 1010049Tatimet energji elektrike kod klienti A254 FAtur 615562967 gusht 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 340 2014-09-24 2014-09-24 16810100492014 Elektricitet 1010049 Tatimet 1010049 energji elektrike kod klienti E110907 fatur nr 615062754 AGJ.Lushnje Gusht 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) ITAL MEC Fier 3,528,037 2014-09-17 2014-09-18 4110100492014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit RIMBURSIM TVSH PER VITIN 2014 ITAL MEC
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) DANISH GREEN GARDEN Fier 1,264,820 2014-09-15 2014-09-17 4110100492014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit RIMBURSIM TVSH PER VITIN 2014 DANISH GREEN GARDEN
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Fier 2,036,277 2014-09-03 2014-09-04 15910100492014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe PAGA GUSHT 2014 TATIMET FIER
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 2,975,900 2014-09-03 2014-09-04 15810100492014 Shtese page per vjetersi ne pune PAGA GUSHT 2014 TATIMET FIER
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 1,497,509 2014-09-03 2014-09-04 16110100492014 Shtese page per vjetersi ne pune PAGA GUSHT 2014 TATIMET FIER
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) BANKA KOMBETARE E GREQISE Fier 379,957 2014-09-03 2014-09-04 16010100492014 Paga baze PAGA GUSHT 2014 TATIMET FIER
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 263,228 2014-09-03 2014-09-04 15710100492014 Shtese page per funksionin PAGA GUSHT 2014 TATIMET FIER
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) VODAFONE ALBANIA Fier 17,980 2014-09-03 2014-09-04 16210100492014 Shtese page per funksionin TELEFON KORRIK 2014 TATIMET FIER