Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) All All 308,476,055.00 299 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) ALBTELEKOM SH.A. Fier 17,029 2014-06-20 2014-06-20 11910100492014 Sherbime telefonike Tatimet Fier1010049 telefon maj2014 nr klienti 310001745747
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) CEZ SHPERNDARJE Fier 1,142 2014-06-20 2014-06-20 11810100492014 Elektricitet 1010049 Tatimet Fier1010049 energji AGJ.Mallakaster kontrat F108829
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) CEZ SHPERNDARJE Fier 57,035 2014-06-20 2014-06-20 11710100492014 Elektricitet 1010049 Tatimet Fier1010049 energji DRT Fier maj2014 kontrat A254
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) ALBTELEKOM SH.A. Fier 3,812 2014-06-20 2014-06-20 12010100492014 Sherbime telefonike Tatimet Fier1010049 telefon ZRLushnje maj2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) ALBTELEKOM SH.A. Fier 1,920 2014-06-20 2014-06-20 12110100492014 Sherbime telefonike Tatimet Fier1010049 telefon ZRBallesh maj2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) VODAFONE ALBANIA Fier 19,004 2014-06-11 2014-06-11 11110100492014 Shtese page per funksionin SHP VODAFINI MAJ 2014 TATIMET FIER
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) NDERMARRJE UJESJELLESIT Fier 1,400 2014-06-11 2014-06-11 11410100492014 Uje SHP UJI MAJ 2014 TATIMET FIER AGJ BALLSH
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 144,809 2014-06-11 2014-06-11 11310100492014 Uje SHP POSTARE MAJ 2014 TATIMET FIER
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) VODAFONE ALBANIA Fier 376 2014-06-11 2014-06-11 11210100492014 Shtese page per funksionin SHP VODAFINI PRILL 2014 TATIMET FIER
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 15,290 2014-06-11 2014-06-11 11510100492014 Uje SHP UJI MAJ 2014 TATIMET FIER KNTR 8910016
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) CEZ SHPERNDARJE Fier 150 2014-06-11 2014-06-11 11610100492014 Elektricitet 1010049 SHP ENERGJI MAJ 2014 TATIMET FIER KNTR E110907
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) ARDIAN KUKA Fier 10,275,042 2014-06-06 2014-06-09 2210100492014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit RIMBURSIM TVSH PER VITIN 2014 ARDIAN KUKA
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) TOPI EKI SH.P.K. Fier 291,000 2014-06-03 2014-06-04 2210100492014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH RIMBURSIM TVSH E PRAPAMBETUR TOPI EKI SHPK
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) YLLI ZAVALANI Fier 1,940,000 2014-06-03 2014-06-04 2210100492014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH RIMBURSIM TVSH E PRAPAMBETUR YLLI ZAVALANI(HIDRO INVEST)
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) BANKA KOMBETARE E GREQISE Fier 307,339 2014-06-03 2014-06-03 10710100492014 Paga baze Tatimet1010049 paga maj2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 1,910,632 2014-06-03 2014-06-03 10510100492014 Paga baze Tatimet1010049 paga maj2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 348,868 2014-06-03 2014-06-03 10410100492014 Paga baze Tatimet1010049 paga maj2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 1,462,331 2014-06-03 2014-06-03 10810100492014 Shtese page per vjetersi ne pune Tatimet1010049 paga maj2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Fier 3,455,228 2014-06-03 2014-06-03 10610100492014 Paga baze Tatimet1010049 paga maj2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) FATMIR DERVISHI / LUSHNJE Fier 5,000,000 2014-05-29 2014-05-30 2110100492014 Shpenzime te tjera te jashtzakonshme per pagesen e detyrimeve te prapambetura te rimbursimit te TVSH RIMBURSIM TVSH E PRAPAMBETUR FATMIR DERVISHI