Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) All All 308,476,055.00 299 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 198,972 2014-12-12 2014-12-12 23610100492014 Posta dhe sherbimi korrier Tatimet 1010049 sherbim postar nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 19,130 2014-12-12 2014-12-12 23710100492014 Uje Tatimet 1010049 kontrat 8910016 uje nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 4,844,000 2014-12-11 2014-12-11 210100492014 Tatimet mbi te ardhurat nga dividentet dhe aksionet RIMB PER DETYRIME TE PAGUARA TEPER PER TATIMET FIER
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Fier 1,783,328 2014-12-05 2014-12-05 23010100492014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe Tatimet Fier 1010049 pagat nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) BANKA CREDINS Fier 2,917,387 2014-12-05 2014-12-05 22910100492014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe Tatimet Fier 1010049 pagat nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) VODAFONE ALBANIA Fier 24,188 2014-12-05 2014-12-05 23310100492014 Shtese page per funksionin Tatimet Fier 1010049pagese telefoni fatura nr 123611095 nr abonenti 22454158051
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 267,163 2014-12-05 2014-12-05 22810100492014 Shtese page per vjetersi ne pune Tatimet Fier 1010049 pagat nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) BANKA KOMBETARE E GREQISE Fier 228,326 2014-12-05 2014-12-05 23110100492014 Paga baze Tatimet Fier 1010049 pagat nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 1,589,673 2014-12-05 2014-12-05 23210100492014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi Tatimet Fier 1010049 pagat nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) ALPHA BANK -- ALBANIA Fier 67,472 2014-12-05 2014-12-05 22710100492014 Shtese page per funksionin Tatimet Fier 1010049 pagat nentor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) "BITI - MO" Fier 1,389,329 2014-12-04 2014-12-05 4610100492014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit RIMBURSIM I VITIT 2014 BOTI MO DEGA TATMEVE FIER
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Fier 13,358 2014-11-26 2014-11-26 22410100492014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni Tatimet 1010049 taksa automjeti FR0487D 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Fier 4,690 2014-11-26 2014-11-26 22510100492014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni Tatimet 1010049 kontrolli teknik AA433 IL2014 FR4616B2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) ALBPRODUCT Fier 10,019,900 2014-11-25 2014-11-25 4610100492014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit RIMBURSIM TVSH VITI 2014 ALBPRODUKT
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Fier 25,553 2014-11-25 2014-11-25 22110100492014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni Tatimet 1010049 taks automjeti VL2538B viti 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) ALBTELEKOM SH.A. Fier 4,054 2014-11-21 2014-11-24 21910100492014 Sherbime telefonike Tatimet 1010049 likujdim fature telefonLushnje tetor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) LUAN MUÇA Fier 49,400 2014-11-21 2014-11-24 22210100492014 Shpenzime gjyqesore Tatimet 1010049 likujdim fature ekspert kontabel
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) ALBTELEKOM SH.A. Fier 1,920 2014-11-21 2014-11-24 22010100492014 Sherbime telefonike Tatimet 1010049 likujdim fature telefon ballesh tetor 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) A. MIHALI Fier 63,240 2014-11-21 2014-11-24 22310100492014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave Tatimet 1010049 likujdim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Fier 23,465 2014-11-17 2014-11-18 21410100492014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni Tatimet 1010049 taksa automjeti FR3314DL viti 2014