Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) All All 308,476,055.00 299 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Fier 9,900 2014-11-17 2014-11-18 21310100492014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni Tatimet 1010049 taksa automjeti AA433IL viti 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Fier 12,673 2014-11-17 2014-11-18 21610100492014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni Tatimet 1010049 taksa automjeti FR0487D viti 2013
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 21,140 2014-11-17 2014-11-18 21810100492014 Elektricitet 1010049 Tatimet 1010049 ENERGJI agj.lUSHNJE KONTRATA E110907 fatur 127587844
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Fier 21,849 2014-11-17 2014-11-18 21510100492014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni Tatimet 1010049 taksa automjeti FR4616B viti 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 340 2014-11-14 2014-11-17 20510100492014 Uje 1010049 TETOR 2014 TATIMET FIER KNTR E110907
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) ALBTELEKOM SH.A. Fier 14,399 2014-11-14 2014-11-17 20810100492014 Sherbime telefonike TETOR 2014 TATIMET FIER KL 1745747
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) AUREL LUTAJ Fier 20,400 2014-11-14 2014-11-17 21110100492014 Sherbime te printimit dhe publikimit FORMULARE PER TATIMET FIER
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 62,747 2014-11-14 2014-11-17 20610100492014 Uje 1010049 TETOR 2014 TATIMET FIER KNTR A254
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) ALSTEZO(J63208420N) Fier 207,600 2014-11-14 2014-11-17 21210100492014 Pjese kembimi, goma dhe bateri RIPARIM MJETI AA433IL TATIMET FIER
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 4 2014-11-14 2014-11-17 20910100492014 Sherbimet bankare KOMISION BANKAR TATIMET FIER
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Fier 1,242 2014-11-14 2014-11-17 20710100492014 Uje 1010049 TETOR 2014 TATIMET FIER KNTR F108829
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 250 2014-11-14 2014-11-17 21010100492014 Sherbimet bankare KOMISION BANKAR TATIMET FIER
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) NDERMARRJE UJESJELLESIT Fier 1,400 2014-11-14 2014-11-17 20410100492014 Uje TETOR 2014 TATIMET FIER
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) POSTA SHQIPTARE SH.A Fier 124,560 2014-11-14 2014-11-14 20210100492014 Posta dhe sherbimi korrier TETOR 2014 TATIMET FIER
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) UJESJELLSI FIER Fier 19,280 2014-11-14 2014-11-14 20310100492014 Uje TETOR 2014 TATIMET FIER
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) PULA.COMERC Fier 375,429 2014-11-06 2014-11-07 45 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit RIMB TVSH PER VITIN 2014 PULA COMERC
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) BANKA KOMBETARE E GREQISE Fier 302,016 2014-11-05 2014-11-06 19710100492014 Shtese page per vjetersi ne pune PAGA TETOR 2014 TATIMET FIER
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) RAIFFEISEN BANK SH.A Fier 1,653,236 2014-11-05 2014-11-06 19810100492014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe PAGA TETOR 2014 TATIMET FIER
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) BANKA KOMBETARE TREGTARE Fier 306,256 2014-11-05 2014-11-06 19410100492014 Shtese page per funksionin PAGA TETOR 2014 TATIMET FIER
  Drejtoria Rajonale Tatimore Fier (0909) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Fier 1,859,570 2014-11-05 2014-11-06 19610100492014 Paga baze PAGA TETOR 2014 TATIMET FIER