Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) All All 360,586,003.00 461 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 266,032 2014-12-30 2014-12-31 54110030012014 Paga baze - Shtese page per vjetersi ne pune KM Vendim K.Sh.c nr.22 date 10.3.2010 shk.nr.56.1.date 15.3.2010 ,list pagese Leke Tushaj
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Tirane 11,304 2014-12-26 2014-12-31 51110030012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune KM shpenz.cel kodi 110018276,fat tetor ,nentor 2014 seri 012122953622,1212659518 seri
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Tirane 477,917 2014-12-30 2014-12-31 49010030012014 Paga baze KM,sig.mjeti Urdh. Prok nr.1 dat 21.5.2014,P_V fondi limit dat 19.5.2014,njoftim fituesi dat 21.5.2014,fat nr.446dat 26.5.2014,seri 09733098,fat nr.444dat 26.5.2014 seri 09733096
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 1,116,110 2014-12-30 2014-12-31 54310030012014 Shtese page per funksionin KM,Vendim K.SH.C nr 22 dat 10.3.2010,list pagese Alfred Balla
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 1,049,162 2014-12-30 2014-12-31 538210030012014 Shtese page per funksionin KM,Urdh nr.193/shk.nr.9562,prot.,dat 1406.2010,list pages Petraq Shtrepi
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 617,523 2014-12-30 2014-12-31 537210030012014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit KM Vendim nr.233 dat 23.11.2014 gjyk.apeli,Vendim nr.179 dat 7.5.2014 gjykat e lart, list pagese Enri Laku
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Tirane 477,917 2014-12-23 2014-12-29 49010030012014 Pagese paaftesie KM,sig.mjeti Urdh. Prok nr.1 dat 21.5.2014,P_V fondi limit dat 19.5.2014,njoftim fituesi dat 21.5.2014,fat nr.446dat 26.5.2014,seri 09733098,fat nr.444dat 26.5.2014 seri 09733096
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ENRIETA HASANAJ Tirane 192,500 2014-12-23 2014-12-26 492110030012014 Paga baze - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune KM pritje-percjellje perkthime prog dat nga 21.7 deri 29.11.2014 kontrat ne vazhdim fat seri 7743657 dat 15.12.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BT SOLUTIONS Tirane 756,998 2014-12-23 2014-12-26 50210030012014 Elektricitet KM mirmb.kondicionimi,kont.ne vazhdim siutacion prog fat nr 278 dat 4.12.2014 seri 13178318,Urdh.Prok nr.2933prot dat 23.7.2014,P-V dat 25.7.20144
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) SINTEZA CO Tirane 2,394,152 2014-12-24 2014-12-26 50710030012014 Elektricitet KM bl kompjuterakontrat nr.3286/2 dat 1.9.2014,formular i njoftimit fituesit nr.2/7 dat 21.7.2014,autoriz.nr.2/13 dat 29.7.2014,fat nr.1652 dat 16.9.2014 seri 13681352 fh nr.36 dat 163.9.2014 P-V marrje ne dorzim dat 16.9.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 16,792 2014-12-22 2014-12-26 48610030012014 Elektricitet KM shpenz.cel E.Felaj shtator 2014 nr.regj.22156888218 seri 122553958
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ENERTA KENDELLA Tirane 270,000 2014-12-23 2014-12-26 498110030012014 Elektricitet KM,pritje-percjellje,pro dat nga 21.7 deri 29.11.2014,fat nr.nga 1 deri 8 dhe nga nr.91 deri 99 dhe nr.500. seri 8201deri 8208dhe nga 8491 deri 8500 dat 5.11.2014,kontr.ne vazhdim
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 30,000 2014-12-23 2014-12-26 494110030012014 Sherbime telefonike KM,bordero dhjetor 2014,Prog dat 7.11.20144 autorizim dat 7.11.2014shk.nr.459 prot dat 5.2.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) SHPETIM XIBRAKU Tirane 873,600 2014-12-23 2014-12-26 49110030012014 Udhetim i brendshem KM, pritje- percjellje, Prog dat 28.11.2014,fat nr.376 dat 14.12.2014 seri 12145959.urdh Pag dat 29.11.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 220,000 2014-12-23 2014-12-26 50510030012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes KM dieta Grupi Task-Forc prog nr 3674 dat 30.9.2014,autorizim dat 30.9.2014,Urdh nr.70 dat 13.2.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) MERIDIANA TRAVEL TOUR Tirane 504,804 2014-12-23 2014-12-26 50010030012014 Pagese paaftesie KM shpenz.udh.me jasht prog.nr.4691 dat 11.12.2014, autorizim dat 11.12.2014 Urdh.Pag dat 15.12.2014,fat nr.1754 dat 18.12.2014 seri 18737702Urdh.Pag.dat
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA CREDINS Tirane 18,000 2014-12-23 2014-12-26 493110030012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur - Udhetim i brendshem KM,kom KKT bordero dhjetor 2014 VKM nr.877 dat 3.10.2014 shk.nr.1749/3,dat 17.12.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Tirane 477,917 2014-12-23 2014-12-26 49010030012014 Ilaçe dhe materiale mjeksore KM,sig.mjeti Urdh. Prok nr.1 dat 21.5.2014,P_V fondi limit dat 19.5.2014,njoftim fituesi dat 21.5.2014,fat nr.446dat 26.5.2014,seri 09733098,fat nr.444dat 26.5.2014 seri 09733096
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) DREJTORI E SHERB QEVERITARE Tirane 6,839 2014-12-23 2014-12-26 48810030012014 Elektricitet KM, shpenz.cel vila durres nentor 2014,fat nr.265,dat 18.12.2014 seri 05947857
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ADRIANA SHKURTAJ Tirane 96,060 2014-12-23 2014-12-26 50110030012014 Elektricitet KM shpenz.udhetimi, Prog.nr.3474prot dat 12.9.2014 fat nr.3080 dat 17.9.20144 seri 7333387