Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) All All 360,586,003.00 461 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 213,806 2014-12-04 2014-12-05 45210030012014 Te tjera transferta tek individet KM pages kalimtare bordero dhjetor 2014,shk.minfin nr.13721/1 dat 27.10.2014,shk.3357/2,dat 7.10.2014,shk.3557,dat 4.9.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) MERIDIANA TRAVEL TOUR Tirane 412,542 2014-12-04 2014-12-05 45010030012014 Te tjera transferta tek individet KM, shpenz.udhetimi me jasht,Prog nr.4437prot .,dat 21.112014,fat nr.1648 dat 27.112014 seri 18737896,fat nr.1644 dat 25.11.2014 seri 18737892
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 5,850 2014-12-04 2014-12-05 45610030012014 Ndihme ekonomike KM pagese kom.pens.posaçem VKM nr.264 dat 1.10.2002 bordero dhjetor 2014 shk.nr.4566 dat 3.12.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) EAGLE MOBILE Tirane 5,600 2014-12-04 2014-12-05 44810030012014 Materiale dhe pajisje labratorik e te sherbimit publik KM,shpenz.cel kodi 470004521244 tetor 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) INSTITUTI I MODELIMEVE NE BIZNES Tirane 170,000 2014-12-04 2014-12-05 44910030012014 Materiale dhe pajisje labratorik e te sherbimit publik KM shpenzime mirm arzhonim prog,kont. dat 20.11.2014, fat.841 dat 20.11.2014,
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ASTRIT KOLLI Tirane 543,439 2014-12-04 2014-12-05 44710030012014 Materiale dhe pajisje labratorik e te sherbimit publik Km, pritje-percjellje ,kontrata ne vazhdim, prog.dat 28.5.2014,sit.dat 30.5.2014,fat dat 30.5.2014 seri 7332272.prog.dat 20.5.2014.sit.dat 20.5.2014fat dat 22.5.2014 seri 7332272,prog.dat 20.5.2014,sit.dat 22.5.2014,fat.dat.30.5.2014,seri
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ADRION / TIRANE Tirane 154,307 2014-12-04 2014-12-05 44510030012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna KM,ab.shtypi i jashtem,nentor 2014.kontnr.24/1 dat 6.1.2014 fat nr.1692,dat 30.11.2014 seri 14446792
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 126,762 2014-12-04 2014-12-05 45310030012014 Shpenzime per honorare KM Pages kalimtare dhe pages kom.pens.posaçem bordero dhjetor 20147,shk.nr.548/3 dat 10.2.2014,shk.598/3 dat 12.2.2014,shk.nr.4147 dat 5.11.2014,shk.nr.4147/1 dat 6.11.2014 shk.15381/1 dat 19.11.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ARAL Tirane 1,255,728 2014-12-04 2014-12-05 44610030012014 Shpenzime per honorare KM,pritje-percjellje moket ceremonial kont ne vazhdim nr.163 dat 15.01.2014,prog.dat 20.5.2014 deri dat 17.6.2014,fat nr.97 deri 110, dat 1.10 deri 6.10.2014,seri nga 15454319 deri 15454332 dat 6.10.2014,fh.nr.66-79 dat 6.10.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 279,084 2014-12-04 2014-12-05 44210030012014 Uje KM,shpenzim postar nentor 2014,fat nr.4645 dat 26.11.2014 seri 16482922
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA CREDINS Tirane 240,625 2014-12-04 2014-12-05 45410030012014 Uje KM,pagese kalimtare,bordero dhjetor 2014,VKM nr.877 dat 3.10.2013 shk.nr.1584/5/1 dat 21.11.2014 shk.3357 dat 4.9.2014 shk.3358,dat 4.9.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ARBAN PEQINI Tirane 130,754 2014-12-04 2014-12-05 45110030012014 Shpenzime per honorare KM, shpenz.udhetimi me jasht,Prog nr.4199 prot.,dat 7.11.2014, autorizim nr.4199/1 dat 8.11.2014,fat nr.1 dat 24.11.2014 seri 5890301
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 3,165,898 2014-11-25 2014-11-26 43010030012014 Te tjera transferime korrente Km Paga aparati bordero nentor 2014,Nr.i punonjesve Pl.161 Fakti 42
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA CREDINS Tirane 2,400,587 2014-11-25 2014-11-26 43110030012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore Km Paga aparati bordero nentor 2014,Nr.i punonjesve Pl.161 Fakti 28
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 379,500 2014-11-25 2014-11-26 43610030012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KM, dieta Task-Forces nentor 2014 bordero Urdh.nr.70 dat 13.02.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 336,496 2014-11-25 2014-11-26 43910030012014 Shpenzime per pritje e percjellje 1003001 KM shpenz.energjie tetor 2014,Kont. 1 B030110110037 fat seri 617934478,kont.1 B080034110039 fat.seri 617934769,,Kont.1 B110111207590,fat.seri 617934291,Kont.1 B110111207591,fat seri 617934290
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 727,071 2014-11-25 2014-11-26 43410030012014 Sherbime te tjera KM, Shperblimi i Task-Forces nentor 2014 bordero Urdh.nr.70 dat 13.02.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 271,068 2014-11-25 2014-11-26 43510030012014 Materiale dhe pajisje labratorik e te sherbimit publik KM, Shperblimi i Task-Forces nentor 2014 bordero Urdh.nr.70 dat 13.02.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ALPHA BANK -- ALBANIA Tirane 49,205 2014-11-25 2014-11-26 43310030012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Km Paga aparati bordero nentor 2014,Nr.i punonjesve Pl.161 Fakti 1
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 1,186,756 2014-11-25 2014-11-26 43210030012014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per vjetersi ne pune Km Paga aparati bordero nentor 2014,Nr.i punonjesve Pl.161 Fakti 15