Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) All All 360,586,003.00 461 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) R & R GROUP Tirane 217,200 2014-11-05 2014-11-12 38810030012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj KM bl bateri mjeti kont.nr.3388 dat 8.9.2014,autorizim nr.27/4 dat b28.8.2014 form.njoiftimit te fitusit nr.27/3 dat 23.7.2014 fat nr.30 dat 23.9.2014 seri 16325680 fh nr.39 dat 23.9.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,800 2014-11-10 2014-11-12 3991003002014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune KM paguar linja tel LD tetor 2014nr.fat 90329302,seri 110287889
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 156,500 2014-11-05 2014-11-11 38210030012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KM dieta Grupi Task_Forc nentor 2014 bordero Prog.nr.3023 prot 3023 dat 30.7.2014 Autorizim dat 30.7.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) MUCA Tirane 11,057,820 2014-11-05 2014-11-10 38510030012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KM bl orendi e pajisje zyre kontrat porosie nr.3288 dat 1.9.2014 form.njoftimit nr.23/5 dat 24.7.2014 autorizim nr.23/6dat 5.8.2014,P-V marje ne dorzim dat 22.9.2014,fh dat 22.9.2014 fat nr.2219 dat 29.9.2014 sari 16468120,fat nr.2219/1 dat
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) INFOSOFT OFFICE SHA Tirane 199,998 2014-11-05 2014-11-10 37910030012014 Uje KM blerje leter A4 Kontrat porosie nr.3869 dat 15.10.2014 autorizim i kont 41/9 dat 30.9.2014 fat seri 119803752 dat 27.10.2014 fh nr.45 dat 27.10.2014 form.njoftimi nr.41/6 dat 10.9.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ADRION / TIRANE Tirane 160,133 2014-11-05 2014-11-10 38110030012014 Udhetim i brendshem KM ab.shtypi i huaj kontrat nr.24.1 dat 6.1.2014 fat nr.1563 dat 31.10.2014 seri 14446663
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 132,000 2014-11-05 2014-11-10 38310030012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KM dieta Grupi Task_Forc nentor 2014 bordero Prog.nr.3023 prot 3023 dat 30.7.2014 Autorizim dat 30.7.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 186,924 2014-11-05 2014-11-06 38010030012014 Elektricitet KM sherb.postar tetor 2014 fat nr.4258 dat 26.10.2014 seri 12591587
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 5,051,640 2014-10-27 2014-10-28 36810030012014 Kompensim papunesie per personat e siguruar KM paga punonjesishaparati bordero tetor 2014 PL,161 fakt.79
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 164,000 2014-10-27 2014-10-28 36710030012014 Sherbime te tjera KM dieta Grupi Task-Forc, prog nr.3023 prot dat 30.07.2014,Autorizim dat 30.07.2014,bordero tetor 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) DREJTORI E SHERB QEVERITARE Tirane 6,839 2014-10-27 2014-10-28 36410030012014 Posta dhe sherbimi korrier KM shpenz.tel. fix Vila Durres shtator 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA CREDINS Tirane 2,465,240 2014-10-27 2014-10-28 37010030012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune KM paga punonjesishaparati bordero tetor 2014 PL,161 fakt.29
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 3,157,882 2014-10-27 2014-10-28 36910030012014 Posta dhe sherbimi korrier KM paga punonjesishaparati bordero tetor 2014 PL,161 fakt.40
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BLERINA KAPEDANI Tirane 370,800 2014-10-27 2014-10-28 36510030012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh KM bl mat.elektrike Urdh.Prok. nr.16,dat 29.09.2014,njoftim fitusi dat 1.10.2014 fat nr.143 dat 23.10.2014 seri 15950043 fl.hyrje nr.42,43 dat 3.10.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 483,840 2014-10-27 2014-10-28 37210030012014 Paga baze KM shperbl. Task Forca Urdh.70 dat 13.02.2014 bordero tetor 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) MERIDIANA TRAVEL TOUR Tirane 1,324,183 2014-10-22 2014-10-23 35910030012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KM bileta udhetimi ,Prog. nr.3822prot.dat 10.10.2014 autorizim nr.38822/1dat 12.10.2014, Prog.nr.3888prot dat 16.10.2014 autorizim nr.3888/1 dat 18.10.2014,fat nr.1397 dat 20.10.2014 seri 17722742,fat nr.1398 dat 20.10.2014 seri 17722743
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) EAGLE MOBILE Tirane 6,310 2014-10-21 2014-10-23 35210030012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KM shpenz.cel kodi ab.3390909 shtator 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) KASTRATI SHA Tirane 1,785,300 2014-10-21 2014-10-23 35610030012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre KM bl.karb.Kont nr.2391/1 dat 16.6.2014 benzin,kont.nr.2391 dat 16.6.2014 naft fat nr.44 dat 1.10.2014 seri 17222894 fh nr.41 dat 2.10.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 654,160 2014-10-22 2014-10-23 36010030012014 Paga baze 1003001 KM shpenzime energjie shtator 2014, kont.1B030110110037,Fseri 616746611,Kont.1 B080034110039,seri 616746838,kont.1 B110111207590,Fseri 6167446465.kont.1B110111207591,F.seri 616746466 shtator 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 389,577 2014-10-21 2014-10-23 35410030012014 Shtese page per funksionin KM shpenz.tel fix shtator 2014,nr.klientit 3100001719675 fat seri 718601850