Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) All All 360,586,003.00 461 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 612,000 2014-11-10 2014-11-12 3961003002014 Shpenzime per pritje e percjellje KM,pritje-percjellje sherb.pastrim profesional Prog.dat 2.6.2014datnr.513 seri 16792261 dat 10.9.2014,Prog.dat 28.6.2014,fat.nr.520 seri 16792268,dat 12.9.2014,Prog.dat 6.5.2014,fat nr.518,seri 167922266 dat 12.9.2014,Prog.dat 14.7.2014,fat
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 18,000 2014-11-10 2014-11-12 4051003002014 Shpenzime per honorare KM paguar honorar Kom per pensinet suplem shk.nr.4120 dat 4.11.2014,bordero nentor 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) INFOSOFT OFFICE SHA Tirane 434,538 2014-11-10 2014-11-12 40910030012014 Kancelari KM bl.tonera Urdh.Prok nr.3179 dat 19.8.2014,P-V dat 26.8.2014 Form,njoftim fituesi dat 26.8.2014 fat.seri 119798421 dat 26.8.2014 fh.nr.18 dat 26.8.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 86,940 2014-11-10 2014-11-12 3941003002014 Uje KM,shpenzim ujii tetor 2014,kont.159466-1,fat.seri 1410-159467-1-1,,kont.159467,fat seri 1410-159467-2-1,kont.159467-1,seri 1410-159467-1-1
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BT SOLUTIONS Tirane 1,702,248 2014-11-10 2014-11-12 3951003002014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore KM mirmb.sistem kondicionimi,kontrata ne vazhdim nr.2933/4 dat 27.8.2014 situacion nr.2 dat 29.10.2014 fat nr.249,seri 13178289 dat 30.10.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 439,274 2014-11-07 2014-11-12 39010030012014 Paga baze shk.3357 dat 4.9.2014 shk.3358 dat 4.9.2014 shk.nr.2257/2 dat 7.10.2014 bordero nentor 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ODISEA TRAVEL & TOURS Tirane 121,800 2014-11-10 2014-11-12 4001003002014 Udhetim jashte shtetit KM paguar shpenz.udhetimi,Prog.nr.3436prot dat 9.9.2014,fat nr.612 dat 18.9.2014 seri 7330440
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) MERIDIANA TRAVEL TOUR Tirane 315,288 2014-11-10 2014-11-12 3971003002014 Udhetim jashte shtetit KM,shpenz.udhetimi Prog.dat 7.11.2014 fat nr.1531 dat 6.11.2014 seri 17722926,fat nr.1532 dat 6.11.2014 seri 17722927
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) DIXHI PRINT - AL Tirane 1,020,000 2014-11-10 2014-11-12 3931003002014 Shpenzime per pritje e percjellje Km pritje-percjellje kontrata ne vazhdim nr.143 dat 14.1.2014 ,Prog.dat.28.6.2014,fatnr.27,seri 15752977 dat 8.9.2014,Prog.dat.14.7.2014,fat.nr.28 seri 15752978 dat.8.9.2014,fat.nr.1651,seri 165406603,dat 10.9.2014,fat nr.1652 dat 10.9.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) "ALBA" Tirane 44,604 2014-11-10 2014-11-12 3921003002014 Pjese kembimi, goma dhe bateri KM, Kontratporosie nr.2825/1 dat 15.7.2014,form.njoft nr.5/3 prot,dat 29.5.2014,fat.nr.53.dat 01.09.2014 seri 16836453 fh.19.dt.01.09.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 5,850 2014-11-10 2014-11-12 4061003002014 Shpenzime per honorare KM paguar honorar Kom per pensinet suplem shk.nr.4120 dat 4.11.2014,bordero nentor 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) INFOSOFT OFFICE SHA Tirane 445,200 2014-11-10 2014-11-12 3911003001 Kancelari Urdh.Prok nr.3486 dat 15.9.2014,Proc-Verb dat 30.9.2014,Form. njoftimi date 30.9.2014 fat.seri 119801370 dat 30.9.2014 fh. dar 30.9.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) R & R GROUP Tirane 217,200 2014-11-05 2014-11-12 38810030012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri KM bl bateri mjeti kont.nr.3388 dat 8.9.2014,autorizim nr.27/4 dat b28.8.2014 form.njoiftimit te fitusit nr.27/3 dat 23.7.2014 fat nr.30 dat 23.9.2014 seri 16325680 fh nr.39 dat 23.9.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,800 2014-11-10 2014-11-12 3991003002014 Sherbime telefonike KM paguar linja tel LD tetor 2014nr.fat 90329302,seri 110287889
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 232,500 2014-11-10 2014-11-12 4041003002014 Transferime per sigurimin e ishfunksionareve ne pagese kalimtare KM pagese Kalimtare NJ.Kosivrasti,Shk.nr.3357,dat 4.9.2014 shk.MinFin nr.13721 dat 27.10.2014 bordero nentor 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) PROSOUND Tirane 1,775,000 2014-11-10 2014-11-12 3981003002014 Shpenzime per pritje e percjellje KM pritje-percjellje,Prog. dat 6.5.2014,fat nr.1 seri 17483001,dat 8.8.2014,Prog.dat 19.5.2014,fat nr.2 seri 17483002 dat 11.8.2014,Prog dat 19.5.2014,fat nr.3 seri 17483003 dat 14.8.2014,Prog.dat 20.5.2014,fat nr.4 seri 17483004,prog.dat 2
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 132,000 2014-11-05 2014-11-11 38310030012014 Te tjera transferta tek individet KM dieta Grupi Task_Forc nentor 2014 bordero Prog.nr.3023 prot 3023 dat 30.7.2014 Autorizim dat 30.7.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 156,500 2014-11-05 2014-11-11 38210030012014 Te tjera transferta tek individet KM dieta Grupi Task_Forc nentor 2014 bordero Prog.nr.3023 prot 3023 dat 30.7.2014 Autorizim dat 30.7.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) MUCA Tirane 11,057,820 2014-11-05 2014-11-10 38510030012014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre KM bl orendi e pajisje zyre kontrat porosie nr.3288 dat 1.9.2014 form.njoftimit nr.23/5 dat 24.7.2014 autorizim nr.23/6dat 5.8.2014,P-V marje ne dorzim dat 22.9.2014,fh dat 22.9.2014 fat nr.2219 dat 29.9.2014 sari 16468120,fat nr.2219/1 dat
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) INFOSOFT OFFICE SHA Tirane 199,998 2014-11-05 2014-11-10 37910030012014 Kancelari KM blerje leter A4 Kontrat porosie nr.3869 dat 15.10.2014 autorizim i kont 41/9 dat 30.9.2014 fat seri 119803752 dat 27.10.2014 fh nr.45 dat 27.10.2014 form.njoftimi nr.41/6 dat 10.9.2014