Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) All All 360,586,003.00 461 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) C.C.S. Tirane 87,900 2014-12-24 2014-12-26 50810030012014 Shpenzime per honorare KM bl scaner, kontrat.nr.3313 dat 2.9.2014.autorizim nr.2/7,dat 29.7.2014,fat nr.321 dat 10.9.2014 seri 15683321,fh.nr.33 dat 10.9.2014,P-V marrje ne dorzim,dat 10.9.20142014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 620,104 2014-12-23 2014-12-24 48910030012014 Elektricitet 1003001 KM,shpenz. energjie,Kont.1 B030110110037,fat seri 619120914,kont,1 B080034110039,F seri 619121121,Kont.1 B110111207590,Fat seri 619120780,kont 1B110111207591, F seri 619120779 nentor 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 1,740 2014-12-22 2014-12-24 48410030012014 Shtese page per pune jashte orarit KM,shpenz.uji shkurt 2014,fat.nr.1402-188777-1-1,dat,25.02.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) DREJTORI E SHERB QEVERITARE Tirane 2,759,844 2014-12-15 2014-12-17 46010030012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune KM,pritje-percjellje, prog.dat.25.8.2014,fat.nr.166 seri 05946727,prog.dat.4.8.2014,fat.nr.167 seri 05946728 dat.11.9.2014,prog.dat 8.8.2014,fat.nr.168 saeri 05946729 dat 11.9.2014,prog.dart 23.7.2014,fat 169 seri 05946729 dat 11.9.2014,pro
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) GLOBUS TRAVEL SH.P.K Tirane 92,400 2014-12-15 2014-12-17 47310030012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune KM, shpenz.udhetimi me jasht,prog.nr.3988/2prot dat,12.11.2014 urdh.pagese dat 12.11.2014 autorizim nr.3988/.dat 12.11.2014.fat nr.181 dat 20.11.2014 seri 15451283
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) MERIDIANA TRAVEL TOUR Tirane 276,076 2014-12-15 2014-12-17 47410030012014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune KM, shpenz.udhetimi me jasht,prog.nr.4599 prot dat,10.12.2014 urdh.pagese dat 12.11.2014,autorizim nr.4599/1 dat 10.12.2014 fat nr.1713 dat 10.12.20414 seri 18737651 autorizim nr.3988/.dat 12.11.2014.fat nr.181 dat 20.11.2014 seri 15451283
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,800 2014-12-15 2014-12-17 46910030012014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat - Paga baze - Shtese page per gradat ushtarake - Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta - Shtese page per vjetersi ne pune - Te tjera transferta tek individet KM, shpenz.linja LD nentor 2014 fat nr.9034482,seri 110360144
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 59,735 2014-12-15 2014-12-17 46110030012014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin KM, shpenz.cel, nr,regj.ab.22270308457,fat seri 123635425,nr.rregj ab.22156888218,fat seri 123632185
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 95,940 2014-12-15 2014-12-17 47010030012014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune KM shpenz.uji,nentor 2014,nr. kont 159467-1,fat nr.1411-159467-1-1 dat 20.11.2014,nr.kont.159467-2,fat nr.1411-159467-2-2 dat 20.11.2014.kont.nr.159466-1,fat nr.1411-159466-1,dat 20.11.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ENRIETA HASANAJ Tirane 133,000 2014-12-15 2014-12-17 47210030012014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta - Shtese page per vjetersi ne pune KM, shpenz.perkthimi,fat nr. 46 dat 30.8.2014,prog. dat 7.5,20.5,21.5.22.5,30.5,3.6,4.6,17.6,28.6.,30.6.,8.7.,9.7.,14.7.,15.7.,16.7.,28.8.2014 kontrata ne vazhdim
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) DREJTORI E SHERB QEVERITARE Tirane 107,500 2014-12-15 2014-12-17 46510030012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune KM,shpenz.pritje-percjellje,prog dat 26.3.2014, fat nr.75 seri 059467713,prog dat.26.3.2014fat nr.81 dat 26.3.2014,seri 05946719.
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 3,093,159 2014-12-15 2014-12-16 47510030012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KM, paga 1-15 dhjetor 2014 nr.punonjesve Pl 161 fakti 75
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 754,436 2014-12-15 2014-12-16 47810030012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KM, paga 1-15 dhjetor 2014 nr.punonjesve Pl 161 fakti 15
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,554,218 2014-12-15 2014-12-16 47710030012014 Pagese paaftesie KM, paga 1-15 dhjetor 2014 nr.punonjesve Pl 161 fakti 28
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA CREDINS Tirane 118,540 2014-12-15 2014-12-16 48210030012014 Te tjera shperblime per personelin KM shperbl Task-Forc dhjetor 2014,VKM nr.70 dat 13.2.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 2,057,815 2014-12-15 2014-12-16 47610030012014 Pagese paaftesie KM, paga 1-15 dhjetor 2014 nr.punonjesve Pl 161 fakti 42
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ALPHA BANK -- ALBANIA Tirane 29,500 2014-12-15 2014-12-16 47910030012014 Paga baze KM, paga 1-15 dhjetor 2014 nr.punonjesve Pl 161 fakti 1
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 838,250 2014-12-15 2014-12-16 48010030012014 Paga baze KM shperbl Task-Forc dhjetor 2014,VKM nr.70 dat 13.2.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 237,080 2014-12-15 2014-12-16 48110030012014 Pagese paaftesie KM shperbl Task-Forc dhjetor 2014,VKM nr.70 dat 13.2.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) EAGLE MOBILE Tirane 4,618 2014-12-04 2014-12-05 44310030012014 Te tjera transferta tek individet KM, shpenz cel tetor 2014,kod.i ab.450000028754,seri 00000000123067443