Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) All All 360,586,003.00 461 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,800 2014-08-06 2014-08-12 26010030012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore KM pagese linja LD korrik 2014 fat 90294500 dat 30.07.2014 seri 110316158
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ENRIETA HASANAJ Tirane 147,000 2014-08-06 2014-08-12 25310030012014 Shtese page per gradat ushtarake KM pritje-percjellje shpenz. perkthimi Prog dat 14.01.2014,18.01.2014,22.01.2014,01.02.2014,17.02.2014,18.02.2014,02.03.2014,05.03.2014,10.06.2014,16.03.2014,25.03.2014,25.03.2014,17.04.2014,25.04.2014,28.04.2014,03.05.2014 kont.nr.191/1 da
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 132,300 2014-08-06 2014-08-08 25410030012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune KM pritje-percjellje shpenz. perkthimi Prog dat 14.01.2014,18.01.2014,22.01.2014,01.02.2014,17.02.2014,18.02.2014,02.03.2014,05.03.2014,10.06.2014,16.03.2014,25.03.2014,25.03.2014,17.04.2014,25.04.2014,28.04.2014,03.05.2014 kont.nr.191/1 da
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA CREDINS Tirane 11,200 2014-08-06 2014-08-08 25910030012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune KM rimb cel Ana Rafti, mars prill maj qershor 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 11,700 2014-08-06 2014-08-08 25510030012014 Shtese page per gradat ushtarake KM komisione, shkresa nr.3092 dat 06.08.2014 VKM 264 dat 01.10.2014,bordero gusht 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) DREJTORI E SHERB QEVERITARE Tirane 6,874 2014-08-01 2014-08-06 25610030012014 Shtese page per funksionin DSHQ shpenz.tel fix,vila dures qershor 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 79,447 2014-08-01 2014-08-06 25310030012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune jashte orarit - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune KM page leje dieta bordero prog.dat 20.06.2014 Autor dat 20.06.2014, kontrat.nr.2983 dat 29.07.2014 shk.nr.2980 dat 29.07.2014,prog.dat 17.07.2014 autor dat 17.07.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 12,600 2014-08-01 2014-08-06 25710030012014 Te tjera transferta tek individet KM shpenz.perkthimi,Kontrat nr.191/2 dat 16.01.2014,Urdh pagese dat 25.05.2014 prog.25.06.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 3,204,380 2014-07-24 2014-07-30 24810030012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune KM paga personeli, bordero korrik 2014,Nr.punonjesve Pl 161 Fakti 48
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 1,124,078 2014-07-24 2014-07-30 25010030012014 Shtese page per funksionin KM paga personeli, bordero korrik 2014,Nr.punonjesve Pl 161 Fakti 14
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 4,877,130 2014-07-24 2014-07-30 24710030012014 Ndihme ekonomike KM paga personeli, bordero korrik 2014,Nr.punonjesve Pl 161 Fakti 74
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA CREDINS Tirane 2,152,371 2014-07-24 2014-07-30 24910030012014 Ndihme ekonomike KM paga personeli, bordero korrik 2014,Nr.punonjesve Pl 161 Fakti 24
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 30,245 2014-07-17 2014-07-24 23810030012014 Paga baze - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Km shpenz.cel qershor 2014,Nr.ab.21575476242 seri 119619182,Nr.ab.22270308457 seri 119621320,nr.ab 22199646760 seri 119619175
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ASA AUTO STAR ALBANIA Tirane 712,214 2014-07-11 2014-07-17 2351003001201 Ilaçe dhe materiale mjeksore KM servis benxi kontrata shtese 58/1 dat 08.01.2014 fat 134090 dat 26.06.2014 seri 72774189,fat 133809 dat 13.06.2014 seri 72773901,fat 133119 dat 15.05.2014 seri 72773196
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) PROSOUND Tirane 1,510,000 2014-07-07 2014-07-17 23110030012014 Kancelari Km, pritje-percjellje ,kontrat sherbimi nr.108 dat 13.01.2014 U.prok.nr.6 dat 9.01.2014 proc-verb nr. 3,4 dat 13.01.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Tirane 233,447 2014-07-11 2014-07-15 2331003001201 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj KM,shpenz.cel kodi 530924 fat seri 118874282-7,kodi 110018276 fat.118891411-1,kodi 546022 seri 118851533-0 qershor 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 506,231 2014-07-11 2014-07-15 2321003001201 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve KM,shpenz. tel fix qershor 2014 nr.klientit 3100001719675, fat.dat 30.06.2014,seri 718026822
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,800 2014-07-11 2014-07-15 2341003001201 Ilaçe dhe materiale mjeksore KM Linja tel LD qershor 2014,fat nr.90283653 dat 30.06.2014 seri 110271948
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ADRION / TIRANE Tirane 105,781 2014-07-07 2014-07-10 22410030012014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh KM abonim shtypi i huaj ,kontrata ne vazhdim nr.24/1 dat 6.01.2014,fat.nr.1017 dat 30.06.2014,seri 14479517
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 154,000 2014-07-07 2014-07-10 22610030012014 Elektricitet KM,djeta grupi Taks-Forc maj 2014,bordero maj 2014 program 1806,prot dat 2.05.2014,autorizim nr.1806/1 dat 2.05.2014