Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) All All 360,586,003.00 461 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 654,160 2014-10-22 2014-10-23 36010030012014 Elektricitet 1003001 KM shpenzime energjie shtator 2014, kont.1B030110110037,Fseri 616746611,Kont.1 B080034110039,seri 616746838,kont.1 B110111207590,Fseri 6167446465.kont.1B110111207591,F.seri 616746466 shtator 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 48,256 2014-10-22 2014-10-23 36110030012014 Sherbime telefonike KM shpenz.cel vodafon nr.ab.22270308457 shtator 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 389,577 2014-10-21 2014-10-23 35410030012014 Sherbime telefonike KM shpenz.tel fix shtator 2014,nr.klientit 3100001719675 fat seri 718601850
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 116,400 2014-10-21 2014-10-23 35510030012014 Uje Shpenz.uji shtator 2014,Kont.188777-1 fat.seri 1409-188777-1-1,kont.159467-2,fat seri 1409-159467-2-1,kont.159467,fat seri 1409-159467-1-1,kont.159466-1 fat seri 1409-159466-1
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Tirane 320,152 2014-10-21 2014-10-23 35310030012014 Sherbime telefonike KM shpenz.cel kodi 530924 seri 0121220233-5,kodi 110018276 seri 0121236740-1,kodi 546022 seri 0121227302-1,fat aparati shtator 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 28,612 2014-10-21 2014-10-23 35110030012014 Sherbime telefonike KM shpenz.cel nr.ab.1030901 seri 122535509 shtator 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) KASTRATI SHA Tirane 1,804,000 2014-10-07 2014-10-10 34310030012014 Karburant dhe vaj KM shpenz.karburanti kontrat nr.2391/1 dat 16.06.2014( benzina), kontrat nr.2391 dat 16.06.2014 ( nafta) fat nr.38 dat 4.8.2014 seri 14807388,fh nr.16 dat 4.8.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ADRION / TIRANE Tirane 157,937 2014-10-07 2014-10-10 34510030012014 Posta dhe sherbimi korrier KM ab shtypi i huaj kont.nr.24/1 dat 6.1.2014 ne vazhdim,fat nr.1430 dat 30.9.2014 seri 14446530
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 26,700 2014-10-07 2014-10-10 35010030012014 Shpenzime per honorare KM pagese komisioni shkres nr.3760 dat 7.10.2014 bordero tetor 2014,shkres nr.3697 dat 30.9.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) HOUSE OF ARTS Tirane 13,210 2014-10-07 2014-10-10 34410030012014 Shpenzime per pritje e percjellje KM pritje percjellje fat.nr.59 dat 6.8.2014 seri 10856237,prog pritje dat 23.07.2014 autorizim 29.7.2014,Urdh.pagese dat 30.07.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 20,420 2014-10-07 2014-10-10 34810030012014 Sherbime telefonike KM pagese komisioni shkres nr.3760 dat 7.10.2014 bordero tetor 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 5,313,636 2014-10-07 2014-10-10 34710030012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna KM ekzekutim vend.gjyqi largim nga punaVendim nr.635 dat 13.10.2006 Vendim gjykate apeli nr.254, nr.regj 236 dat 12.6.2007,bordero 1.10.2014 Urdh.pagese dat 7.10.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) MERIDIANA TRAVEL TOUR Tirane 592,646 2014-10-07 2014-10-10 34610030012014 Udhetim jashte shtetit KM bileta udhetimi me jasht,Prog.nr.3642prot dat 25.09.2014, autorizim dat 26.09.2014,autorizim nr.3642/1dat 26.09.2014,fat nr.1282 dat 30.9.2014 seri 17722574,fat nr.1278 dat 30.9.2014 seri 17722570,fat nr.1194 dat 16.09.2014 seri 16458936
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 5,850 2014-10-07 2014-10-10 34910030012014 Shpenzime per honorare KM pagese komisioni shkres nr.3760 dat 7.10.2014 bordero tetor 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) EAGLE MOBILE Tirane 14,762 2014-10-07 2014-10-10 34210030012014 Sherbime telefonike KM shpenz.cel dhjetor 2013,mars 2014,kodi i ab.327311 fat I1007294 dhe fat I1007294
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 371,202 2014-10-01 2014-10-03 33210030012014 Posta dhe sherbimi korrier KM ab.shtypi korrik-shtator 2014,kontrat nr.24 dat 6.12014 ne vazhdim fat nr.298 dat 15.7.2014 seri 12594748,fat nr.299 dat 15.7.2014 seri 12594749
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) GLOBAL TRAVEL Tirane 70,000 2014-10-01 2014-10-03 33310030012014 Udhetim jashte shtetit KM udhetime me jasht shtetit prog.nr.3350/2 dat 18.9.2014 fat.nr.507 dat 9.9.2014 seri 17018558
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 6,000 2014-10-01 2014-10-03 33710030012014 Udhetim jashte shtetit KM rimb.pash.Dipllomatike,bordero tetor 2014 shk.nr.2864 dat 23.9.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA CREDINS Tirane 43,000 2014-10-01 2014-10-03 33810030012014 Udhetim i brendshem KM rimb.pash.Dipllomatike,dieta,bordero tetor 2014 shk.nr.2330 dat 11.6.2014, Prog.dat 14.7.2014. Autorizim dat 14.7.2014,Prog.dat 18.7.2014,Autorizim dat 18.7.2014,,Ptrog.dat 16.8.2014,Autorizim dat 16.7.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BT SOLUTIONS Tirane 2,467,296 2014-10-01 2014-10-03 33010030012014 Paga baze KM shpenz.miremb.Kondicioneri,U.Prok.nr.2933 dat.23.7.2014,Proc.verb nr.1 dat 25.7.2014 proc-verb nr.2 dat 31.7.2014 kontrat nr.2933/4 dat 27.8.2014 prev.dat 27.8.2014 sit dat 2.9.2014,fat nr.184 dat 2.9.2014,seri 13178224