Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) All All 360,586,003.00 461 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 183,500 2014-07-07 2014-07-10 22710030012014 Grant per femije te lindur KM,djeta grupi Taks-Forc maj 2014,bordero maj 2014 program 1806,prot dat 2.05.2014,autorizim nr.1806/1 dat 2.05.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 23,400 2014-07-07 2014-07-10 22810030012014 Shtese page per pune jashte orarit KM,shkres nr.2647 prot dat 2.7.2014,VKM nr.264,date 01.10.2002 bordero
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) "P I R R O" Tirane 75,000 2014-07-07 2014-07-10 22510030012014 Uje Km pritje-percjellje Zv/kryeministri,U.Prok nr.9 dat 13.01.2014,kont nr.114/1 date 14.012014,proc-Verb nr.3 date 13.01.2014 proc-verbal dat 14.01.2014, Fh nr.20 dat 23.05.2014 seri 14498852,UP.nr.27.05.2014 proc-verb 27.05.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 153,072 2014-07-07 2014-07-10 22210030012014 Uje KM, sherbim postar,maj 2014 fat nr.2875,dat,26.06.204 seri 11510751
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 67,040 2014-07-07 2014-07-09 22310030012014 Posta dhe sherbimi korrier KM,sherbim uji qershor 2014 fat, nr.1406-159467-2-1 dat.23.06.2014.fat.nr.1406-159467-1-1,dat,20.06.2014,fat nr.1405-159466-1-1 dat 23.06.2014,kont nr.159467-1,kont nr.159467-1,kontr 159466-1,fat nr.1406-159466-1-1 dat 23.06.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 11,700 2014-07-07 2014-07-09 23010030012014 Paga baze KM,shkres nr.2647 prot dat 2.7.2014,VKM nr.264,date 01.10.2002 bordero
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 719,710 2014-06-20 2014-06-27 21510030012014 Elektricitet Keshilli i Ministrave,paga qershor 2014,bordero Grupi Taks- Forc
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 4,871,910 2014-06-20 2014-06-27 21110030012014 Elektricitet Keshilli i Ministrave,paga qershor 2014,bordero nr. Punonjesve Pl.161,Fakt 75
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 474,160 2014-06-20 2014-06-27 21610030012014 Uje Keshilli i Ministrave,paga qershor 2014,bordero Grupi Taks- Forc
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 3,240,154 2014-06-20 2014-06-27 21210030012014 Paga baze - Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur - Shtesa page te tjera Keshilli i Ministrave,paga qershor 2014,bordero nr. Punonjesve Pl.161,Fakt 41
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) KASTRATI SHA Tirane 3,607,500 2014-06-20 2014-06-27 20810030012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune Kryeministria karburant Kontrata nr.2391/1 dat 16.06.2014 Benzina,Kontrat nr.2391 dat 16.06.2014 nafte fat nr.06 dat 17.06.2014, f.H nr.11 dat 17.06.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) DREJTORI E SHERB QEVERITARE Tirane 2,008,285 2014-06-18 2014-06-27 20610030012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Kryeministria pritje-percjellje D.SH.Q mars 2014 VKM nr.258 date 3.06.1999 fat nr.58 dat 11.03.2014 seri 05947546,fat.nr.59.dat 11.03.2014 seri 05947547,fat.nr.60 dat 11.03.2014 seri 05947548,fat.nr.61 dat 11.03.2014 seri 05947549,fat
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 30,322 2014-06-16 2014-06-20 19010030012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune kryeministria lik.cel.maj 2014,nr.rregj.22199646760,seri fat 119594089,nr.rregj.22270308457,seri 119596122
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 117,000 2014-06-16 2014-06-20 19710030012014 Paga baze Kryeministria pagese petagog,shkresa nr.755/2 dat 20.02.2014,shk.nr.508/4 dat 10.02.2014,shk.nr.616/2 dat 12.02.2014, shk.nr.225/3 dat 24.01.2014.shk.518/3 dat.7.02.2014,shk.656/2 dat 13.02.2 Urdh.pagese dat 19.02.2014,10.02.2014,12.02.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) EAGLE MOBILE Tirane 5,622 2014-06-16 2014-06-20 18810030012014 Paga baze Kryeministria shpenz.cel Kodi ab.32703111 klienti 1007294 seri 120485207 maj 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA CREDINS Tirane 11,700 2014-06-16 2014-06-20 19810030012014 Paga baze - Shtese page per funksionin Kryeministria Shk nr.720/3 dat 18.02.2014 Urdh.Pag dat 18.02.2014,shk.727/3 dat 18.02.2014 Urdh.Pag.dat 18.02.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) EAGLE MOBILE Tirane 5,520 2014-06-16 2014-06-20 18910030012014 Paga baze - Sherbime telefonike - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune Kryeministria shpenz.cel Kodi ab.32703111 klienti 1007294 seri 120466873 prill 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) GLOBUS TRAVEL SH.P.K Tirane 150,870 2014-06-16 2014-06-20 19210030012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune Kryeministria udhetime me jasht Program dat 5.05.2014,fat nr.46 dat 7.5.2014 seri 14748046
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 11,600 2014-06-16 2014-06-20 20210030012014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune Kryeministria shk.nr.2358 dat.13.06.2014 V.K.M nr.264 dat 01.10.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 73,600 2014-06-11 2014-06-16 18210030012014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj Kryeministria djeta,rimb.cel S.Duka Prog.dat 6.04.2014 Autorizim 6.04.2014 prog.dat 15.04.2014,autorizim dat 15.04.204,prog.dat 19.04.2014 autorizim dat 19.04.2014 prog.dat 02.05.2014 autorizim dat 2.05.2014