Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) All All 360,586,003.00 461 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 166,500 2014-10-01 2014-10-03 33910030012014 Udhetim jashte shtetit KM dieta Taks-Forc bordero shtator 2014 shk.nr.2168 dat 29.5.2014 autorizim dat 29.5.2014 Urdh nr.70 dat 13.2.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 1,247,639 2014-09-25 2014-09-26 32710030012014 Shpenzime gjyqesore KM paga punonjesish shtator 2014,bordero,Nr.i punonjesve Pl.160 fakt 15
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ENERTA KENDELLA Tirane 109,500 2014-09-22 2014-09-24 31410030012014 Paga baze KM pritje-percjellje U.Prok nr.3 dat 9.1.2014 kont.nr.164 dat b15.01.2014 ne vazhhdim fat nr.62 dat 10.01.2014 seri 0008262,fat nr.35 dat 5.2.2014 seri 0007635,fat.nr.36,dat 8.2.2014 seri 0007636,fat nr.40 dat 12.02.2014 seri 0007640, fat.n
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) DREJTORI E SHERB QEVERITARE Tirane 6,839 2014-09-22 2014-09-24 31910030012014 Shtesa page te tjera KM shpenz.tel fix Vila Durres gusht 2014 fat nr.244 dat 19.09.2014 seri 05950286
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) TIPOGRAFIA USHTARAKE Tirane 424,800 2014-09-22 2014-09-24 31310030012014 Udhetim i brendshem KM sherbim lidhje speciale dokumentacione UProk.nr.10 dt.17.07.2014, njoftim fitusi dat 30.07.2014,situacion dat 2.8.2014,P.V marrje ne dorzim dat 29.08.2014,fat nr.2.8.2014 seri 69198046
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) MERIDIANA TRAVEL TOUR Tirane 562,485 2014-09-22 2014-09-24 32010030012014 Ilaçe dhe materiale mjeksore KM shpenz.udhtimi jasht vendit fat nr.1191 dat 16.09.2014 seri 16458932,fat nr.1190 dat 16.09.2014 seri 16458933,fat nr.1165 dat 15.09.2014 seri 16458907
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 1,519,606 2014-09-22 2014-09-23 29710030012014 Paga baze - Paga me kontrate per kohe te kufizuar - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune - Udhetim i brendshem 1003001 KM shpenz.energjie korrik 2014,Kont.1 B110055110040, fat seri 614387427,kont 1 B110055105874,fat seri 614387426,kon.1 B030110110037 fat seri 614387652,kon.1 B080034110039 fat 614387846,kon.1 B110111207591 fat seri 614387511
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ARAL Tirane 1,259,580 2014-09-16 2014-09-18 31110030012014 Kompensim papunesie per personat e siguruar Km shpenz. pritje-percjellje bl. tapete ceremonial prog dat.14.1.2014,fat nr.44 dat 3.6.2014 seri 07769065 fh.nr.37 dat 3.6.2014,prog dat 18.1.2014 fat nr.45 dat 3.6.2014 seri 07769066 fh nr.38 dat 3.6.2014,prog 22.1.2014 fat nr.46 dat 4.6.
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 58,791 2014-09-16 2014-09-17 31210030012014 Elektricitet KM shpenz.cel nr.ab.1030901,seri 122510921,nr.ab 22270308457 seri 122532373,nr.ab 2215688218 seri 11166793 gusht 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA CREDINS Tirane 156,519 2014-09-12 2014-09-16 30710030012014 Elektricitet KM shpenzime komision KKT-se, dif page VKM 877 dat 3.7.2013 shk nr.3354, dat 4.9.2014 shk 1164 dat 28.08.2014, Bordero shtator 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Tirane 375,031 2014-09-12 2014-09-16 29910030012014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit KM shpenz.cel gusht 2014,kodi 530924 fat seri 0121190899-9,kodi 110018276 fat seri 121207649-9,kodi 546022 seri 0121198135-0 fat gusht 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 102,549 2014-09-12 2014-09-16 30610030012014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim KM shpenzime komision Honorar dif page VKM 877 dat 3.7.2013 shk nr.1120/01/01 dat 4.8.2014 shk 3427 dat 10.09.2014, VKM 264 dat 01.10.2014, Bordero shtator 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 39,591 2014-09-12 2014-09-16 30910030012014 Sherbime te tjera KM shpenzime komisione, dif page VKM 264 dat 01.10.2002,shk nr.3427 dat 10.09.2014, Bordero shtator 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 79,785 2014-09-12 2014-09-16 30810030012014 Elektricitet KM shpenzime komisione, dif page VKM 264 dat 01.10.2002,shk nr.3427 dat 10.09.2014, Bordero shtator 2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) DREJTORI E SHERB QEVERITARE Tirane 85,500 2014-09-12 2014-09-16 30010030012014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna KM shpenz.pritje-percjellje Prog nr.2748/1 dat 10.07.2014,fat nr.146 dat 18.07.2014 seri 05946706,VKM nr.258 dat 3.6.1999
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 601,630 2014-09-12 2014-09-16 29810030012014 Shpenzime per kuota qe rrjedhin nga detyrimet KM shpenz.uji Kont 188777-1,fat seri 1405-188777,seri 1406-188777-1-1,seri 1407-188777-1-1, kont.159466-1 fat seri 1407-159466,seri 1408-159466,seri 1408-159467-1-1,seri 1408-159467-2-1
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,800 2014-09-12 2014-09-16 30110030012014 Paga baze - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune KM shpenz.linja LD fat seri 90305164,dat 31.08.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) GOLDEN EAGLE Tirane 43,010 2014-09-12 2014-09-16 30510030012014 Paga baze KM shpenz.pritje-percjellje, prog nr.2956 prot dat 25.072014 U.Pagese dat 18.07.2014 fat nr.214404 dat 30.07.2014 seri 74165403
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 735,398 2014-09-12 2014-09-16 31010030012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune KM ekzekutim Vendim gjyqi nr.7621 dat 8.8.2014 shk nr.3457 dat 12.9.2014
  Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 216,570 2014-09-12 2014-09-16 30410030012014 Paga baze - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune KM shpenz.tel fix gusht 2014,klienti 3100001719675 fat dat 31.08.2014 seri 718414513