Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) All All 108,968,095.00 293 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 546,339 2014-08-04 2014-08-05 16821090082014 Shtese page per vjetersi ne pune Qendra Ek Arsimit paga Refije Gjolla 032319263
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 23,876 2014-08-04 2014-08-05 17021090082014 Paga baze Qendra Ek Arsimit paga Refije Gjolla 032319263
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ALPHA BANK -- ALBANIA Elbasan 57,775 2014-08-04 2014-08-05 16921090082014 Shtese page per funksionin Qendra Ek Arsimit paga Refije Gjolla 032319263
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) 4 ALB Elbasan 9,818 2014-07-21 2014-07-22 16621090082014 Sherbime te tjera Qendra Ekonomike Arsimit internet qershor
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) HEST Elbasan 72,000 2014-07-14 2014-07-15 16021090082014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Qendra Ek Arsimit materiale
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) MIMOZA DOCI Elbasan 158,940 2014-07-14 2014-07-15 16121090082014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Qendra Ek Arsimit materiale te tjera
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) DIMEX Elbasan 186,600 2014-07-14 2014-07-15 16321090082014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Qendra Ek Arsimit materiale te tjera
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) IB SHELL GAZ SH.A. Elbasan 200,000 2014-07-14 2014-07-15 16221090082014 Sherbim per ngrohje Qendra EK Arsimit gaz i lenget
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 1,894,224 2014-07-14 2014-07-15 15821090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) MARSOK Elbasan 240,711 2014-07-14 2014-07-15 16421090082014 Karburant dhe vaj Qendra Ek Arsimit karburant
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ANDON ZHIDRO Elbasan 326,676 2014-07-14 2014-07-15 15921090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) KONFEDERATA E SINDIKATAVE TE SHQIPERISE Elbasan 7,400 2014-07-14 2014-07-14 15521090082014 Paga baze Qendra Ekonomike Arsimit ndalese sindikate
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) CEZ SHPERNDARJE Elbasan 1,200,000 2014-07-14 2014-07-14 16521090082014 Elektricitet 2109008 Qendra Ek Arsimit energji mars sipas listes dorez ne CEZ
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 556,465 2014-07-02 2014-07-03 14921090082014 Shtese page per funksionin Qendra Ek Arsimit paga Refije Gjolla 032319263
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 23,876 2014-07-02 2014-07-03 14521090082014 Paga baze Qendra Ek Arsimit paga Refije Gjolla 032319263
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ALPHA BANK -- ALBANIA Elbasan 57,775 2014-07-02 2014-07-03 14621090082014 Shtese page per funksionin Paga per llog.te Drita e Frederik Sejdini Qendra Ek Arsimit Refije Gjolla 032319263
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 936,475 2014-07-02 2014-07-03 14821090082014 Paga baze Qendra Ek Arsimit paga Refije Gjolla 032319263
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) UNION BANK SHA Elbasan 27,000 2014-07-02 2014-07-03 15621090082014 Te tjera transferta tek individet Shperblim pensioni Qendra Ek Arsimit Refije Gjolla 032319263
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 538,289 2014-07-02 2014-07-03 14721090082014 Paga baze Qendra Ek Arsimit paga Refije Gjolla 032319263
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 3,000 2014-07-02 2014-07-03 15721090082014 Te tjera transferta tek individet Tatim ne burim Qendra Ek Arsimit