Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) All All 108,968,095.00 293 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ILIRJAN HOXHA Elbasan 218,000 2014-10-08 2014-10-09 24821090082014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike Qendra Ek Arsimit riparime shkollore
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) START CO Elbasan 79,009 2014-10-08 2014-10-09 23621090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit materiale ushqime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) KALIA SHPK Elbasan 107,706 2014-10-08 2014-10-09 23021090082014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Qendra Ek Arsimit materiale elektrike
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) IB SHELL GAZ SH.A. Elbasan 229,095 2014-10-08 2014-10-09 23321090082014 Sherbim per ngrohje Qendra Ek Arsimit gaz
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) FA & BI Elbasan 760,960 2014-10-08 2014-10-09 23821090082014 Sherbim per ngrohje Qendra Ek Arsimit material per ngrohje
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ILIRJAN HOXHA Elbasan 212,000 2014-10-08 2014-10-09 24721090082014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike Qendra Ek Arsimit riparime shkollore
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ELVIRA GOGA Elbasan 140,400 2014-10-08 2014-10-09 23121090082014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale Qendra Ek Arsimit materiale
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) FERALD SALLIU Elbasan 8,000 2014-10-08 2014-10-09 24021090082014 Sherbime te tjera Qendra Ek Arsimit sherbime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) MARSOK Elbasan 699,331 2014-10-08 2014-10-09 23721090082014 Karburant dhe vaj Qendra Ek Arsimit karburant
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) MIMOZA DOCI Elbasan 61,770 2014-10-08 2014-10-09 24121090082014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Qendra Ek Arsimit materiale ndertimi
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) MIMOZA DOCI Elbasan 305,100 2014-10-08 2014-10-09 23421090082014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Qendra Ek Arsimit materiale
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) UNIVERSAL SH.P.K Elbasan 215,400 2014-10-07 2014-10-08 22021090082014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Qendra Ek Arsimit meremetim kopshte cerdhe
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) SADIKU SH.P.K. Elbasan 359,822 2014-10-07 2014-10-08 22421090082014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale Qendra Ek Arsimit uniforma veshje
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) PAERA Elbasan 287,880 2014-10-07 2014-10-08 22621090082014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Qendra Ek Arsimit materiale te tjera
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ILIRJAN HOXHA Elbasan 350,000 2014-10-07 2014-10-08 22321090082014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike Qendra Ek Arsimit Riparime shkollash
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) YLLI HATILLARI Elbasan 230,000 2014-10-07 2014-10-08 22521090082014 Blerje dokumentacioni Qendra Ek Arsimit blerje dekumentacioni
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ALDO ISAJ Elbasan 40,000 2014-10-07 2014-10-08 22221090082014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Qendra Ek Arsimit materiale te tjera
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) KALIA SHPK Elbasan 311,520 2014-10-07 2014-10-08 21721090082014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Qendra Ek Arsimit materiale te tjera
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ERGI Elbasan 2,000,000 2014-10-07 2014-10-08 21921090082014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje qe sigurojne energji Qendra Ek Arsimit sistem ngrohje
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 229,852 2014-10-07 2014-10-08 21721090082014 Elektricitet 2109008 Qendra Ek Arsimit energji kamat- vonesa janar-qershor