Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) All All 108,968,095.00 293 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 1,757,700 2014-10-14 2014-10-15 24921090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 232,434 2014-10-15 2014-10-15 26821090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 11,476 2014-10-15 2014-10-15 26621090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 25,872 2014-10-15 2014-10-15 26221090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 101,970 2014-10-15 2014-10-15 26021090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 122,034 2014-10-15 2014-10-15 25921090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 226,800 2014-10-15 2014-10-15 25221090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 1,234,933 2014-10-15 2014-10-15 26321090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 1,101,150 2014-10-14 2014-10-15 25121090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime 2013
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 834,768 2014-10-14 2014-10-15 25021090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime 2013
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ANDON ZHIDRO Elbasan 7,281 2014-10-14 2014-10-15 25721090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime 2013
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 1,792,617 2014-10-15 2014-10-15 26721090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 209,114 2014-10-08 2014-10-09 24521090082014 Elektricitet 2109008 Qendra Ek Arsimit energji gusht sipas lister odezuar ne OSSHE
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ILIRJAN HOXHA Elbasan 159,000 2014-10-08 2014-10-09 24621090082014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike Qendra Ek Arsimit riparime shkollore
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) SADIKU SH.P.K. Elbasan 164,400 2014-10-08 2014-10-09 23521090082014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Qendra Ek Arsimit carcaf
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) PAERA Elbasan 50,400 2014-10-08 2014-10-09 22921090082014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Qendra Ek Arsimit materiale
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) NATASHA VASKA Elbasan 171,360 2014-10-08 2014-10-09 22721090082014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Qendra Ek Arsimit materiale hidraulike
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) UNIVERSAL SH.P.K Elbasan 412,800 2014-10-08 2014-10-09 24221090082014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore Qendra Ek Arsimit meremetime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) DIMEX Elbasan 1,059,503 2014-10-08 2014-10-09 23921090082014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Qendra Ek Arsimit detergjent
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) MIMOZA DOCI Elbasan 69,000 2014-10-08 2014-10-09 23221090082014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Qendra Ek Arsimit materiale