Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) All All 108,968,095.00 293 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ALPHA BANK -- ALBANIA Elbasan 57,775 2014-09-02 2014-09-02 19521090082014 Shtese page per funksionin Qendra Ek Arsimit paga Refije Gjolla 032319263
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 940,704 2014-09-02 2014-09-02 19221090082014 Shtese page per vjetersi ne pune Qendra Ek Arsimit paga Refije Gjolla 032319263
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) KONFEDERATA E SINDIKATAVE TE SHQIPERISE Elbasan 7,600 2014-09-02 2014-09-02 19121090082014 Paga baze Qendra Ek Arsimit ndalese sindikate
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 23,876 2014-09-02 2014-09-02 19621090082014 Paga baze Qendra Ek Arsimit paga Refije Gjolla 032319263
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) LUMTURI KRASNIQI Elbasan 10,000 2014-08-25 2014-08-25 19021090082014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Qendra Ek Arsimit kolaudim
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) NIKA Elbasan 3,000,000 2014-08-21 2014-08-22 18421090082014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Qendra Ek Arsimit EL rikostruksion meremetim shkolle
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) M.A.K STUDIO Elbasan 10,560 2014-08-21 2014-08-22 18521090082014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Qendra Ek Arsimit EL supervizim
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) UNION BANK SHA Elbasan 24,000 2014-08-21 2014-08-22 18921090082014 Te tjera transferta tek individet Qendra Ek Arsimit EL shperblim vdekje Refije Gjolla 032319263
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) PAVLINA MALAJ Elbasan 38,440 2014-08-21 2014-08-22 18721090082014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Qendra Ek Arsimit EL kolaudim
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) THEODHORAQ DISHA Elbasan 27,400 2014-08-21 2014-08-22 18621090082014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Qendra Ek Arsimit EL kolaudim
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) MENI Elbasan 672,106 2014-08-21 2014-08-22 18321090082014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Qendra Ek Arsimit EL hidroizolim
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) C.E.C-11 Elbasan 29,880 2014-08-21 2014-08-22 18821090082014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Qendra Ek Arsimit EL kolaudim
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) KONFEDERATA E SINDIKATAVE TE SHQIPERISE Elbasan 7,200 2014-08-18 2014-08-18 18221090082014 Paga baze Qendra Ek Arsimit ndalese sindikat
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) 4 ALB Elbasan 9,818 2014-08-08 2014-08-11 17421090082014 Sherbime te tjera Qendra Ek Arsimit internet
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ELBER Elbasan 600,000 2014-08-08 2014-08-11 17621090082014 Uje 2109008 Qendra Ek Arsimit uje viti 2013
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) CEZ SHPERNDARJE Elbasan 2,062,010 2014-08-08 2014-08-11 17421090082014 Elektricitet 2109008 Qendra Ek Arsimit energji sipas listes dorezuar ne CEZ
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) IB SHELL GAZ SH.A. Elbasan 200,000 2014-08-08 2014-08-11 17321090082014 Sherbim per ngrohje Qendra Ek Arsimit gaz
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ÇULLHAI - L Elbasan 158,400 2014-08-08 2014-08-11 17221090082014 Sherbim per ngrohje Qendra Ek Arsimit dru zjarri
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 940,704 2014-08-04 2014-08-05 16721090082014 Shtese page per vjetersi ne pune Qendra Ek Arsimit paga Refije Gjolla 032319263
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 547,319 2014-08-04 2014-08-05 16621090082014 Shtese page per vjetersi ne pune Qendra Ek Arsimit paga Refije Gjolla 032319263