Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) All All 108,968,095.00 293 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) VASKE GAQI Elbasan 550,541 2014-06-26 2014-06-27 1311090082014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Qendra EK Arsimit LLAMPA EKONOMIKE
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ANDON ZHIDRO Elbasan 319,608 2014-06-17 2014-06-18 1342109008 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit buke
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 2,011,312 2014-06-17 2014-06-18 13621090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ELBER Elbasan 540,124 2014-06-17 2014-06-18 13021090082014 Uje Qendra Ek Arsimit uje 2013
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) PISHA / TIRANE (K12526207V) Elbasan 90,000 2014-06-13 2014-06-16 13721090082014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Qendra Ekonomike Arsimit dru zjarri
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) NATASHA VASKA Elbasan 41,760 2014-06-13 2014-06-16 12321090082014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Qendra Ek Arsimit materiale te tjera
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) "ARBIN-06" Elbasan 129,240 2014-06-13 2014-06-16 13521090082014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Qendra Ek Arsimit materiale te tjera
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) KONFEDERATA E SINDIKATAVE TE SHQIPERISE Elbasan 14,500 2014-06-13 2014-06-16 13821090082014 Paga baze Qendra Ek Arsimit ndalese sindikate
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ALDO ISAJ Elbasan 30,000 2014-06-13 2014-06-16 14421090082014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes Qendra Ekonomike Arsimit riparime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) INSTITUTI I SIGURIMEVE SH.A. Elbasan 27,719 2014-06-11 2014-06-12 11821090082014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Qendra Ekonomike Arsimit siguracion
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) CEZ SHPERNDARJE Elbasan 1,287,702 2014-06-11 2014-06-12 13221090082014 Elektricitet 2109008 Qendra Ekonomike Arsimit energji shkurt sipas listes dorezuar ne CEZ
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) DIMEX Elbasan 182,880 2014-06-11 2014-06-12 12921090082014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Qendra Ekonomike Arsimit detergjent
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) MALIQ HAKA Elbasan 93,600 2014-06-11 2014-06-12 12521090082014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike Qendra Ekonomike Arsimit riparim dere
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ERZEN LITA Elbasan 178,560 2014-06-11 2014-06-12 12221090082014 Kancelari Qendra Ekonomike Arsimit kancelari
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Elbasan 4,740 2014-06-11 2014-06-12 13321090082014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Qendra Ekonomike Arsimit siguracion mjeti
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) 4 ALB Elbasan 9,818 2014-06-11 2014-06-12 12821090082014 Sherbime te tjera Qendra Ekonomike Arsimit internet
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) FA & BI Elbasan 106,545 2014-06-11 2014-06-12 12421090082014 Sherbim per ngrohje Qendra Ekonomike Arsimit pellet
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Elbasan 2,950 2014-06-11 2014-06-12 12021090082014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Qendra Ekonomike Arsimit siguracion mjeti
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) FERALD SALLIU Elbasan 8,000 2014-06-11 2014-06-12 11921090082014 Sherbime te tjera Qendra Ekonomike Arsimit sherbime te tjera
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ARTAN LLOZANA Elbasan 184,320 2014-06-11 2014-06-12 12121090082014 Kancelari Qendra Ekonomike Arsimit kancelari