Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) All All 108,968,095.00 293 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) SHKELQIM LEVENDI (L36611201E) Elbasan 98,800 2014-10-07 2014-10-08 22121090082014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Qendra Ek Arsimit materiale te tjera
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) "SIGAL"(UNIQA GROUP AUSTRIA) Elbasan 24,480 2014-10-07 2014-10-08 21821090082014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Qendra Ek Arsimit siguracion makinash
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 547,319 2014-10-02 2014-10-03 21321090082014 Shtese page per vjetersi ne pune Qendra Ek Arsimit paga Refije Gjolla 032319263
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ALPHA BANK -- ALBANIA Elbasan 57,876 2014-10-02 2014-10-03 21621090082014 Shtese page per funksionin Qendra Ek Arsimit paga Refije Gjolla 032319263
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 979,915 2014-10-02 2014-10-03 21721090082014 Shtese page per vjetersi ne pune Qendra Ek Arsimit paga Refije Gjolla 032319263
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 553,894 2014-10-02 2014-10-03 21521090082014 Shtese page per vjetersi ne pune Qendra Ek Arsimit paga Refije Gjolla 032319263
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 23,876 2014-10-02 2014-10-03 21421090082014 Paga baze Qendra Ek Arsimit paga Refije Gjolla 032319263
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) 4 ALB Elbasan 9,818 2014-09-26 2014-09-26 21221090082014 Sherbime te tjera Qendra Ek Arsimit internet
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) MELEDA BEDHIA Elbasan 143,988 2014-09-24 2014-09-24 21121090082014 Ilaçe dhe materiale mjeksore Qendra Ek Arsimit medikamente
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) UNION BANK SHA Elbasan 27,000 2014-09-23 2014-09-24 21021090082014 Te tjera transferta tek individet Qendra Ek Arsimit paga Refije Gjolla 032319263
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) KONFEDERATA E SINDIKATAVE TE SHQIPERISE Elbasan 7,400 2014-09-16 2014-09-17 20321090082014 Paga baze Qendra Ek Arsimit ndalese sindikate
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Elbasan 43,100 2014-09-12 2014-09-15 20121090082014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Qendra Ek Arsimit sigurim mjeti transporti
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) "SIGAL"(UNIQA GROUP AUSTRIA) Elbasan 297,600 2014-09-12 2014-09-15 19821090082014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Qendra Ek Arsimit sigurim ndertese
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) UNIVERSAL SH.P.K Elbasan 1,000,000 2014-09-12 2014-09-15 19721090082014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore Qendra Ek Arsimit rik sist hidraulik shkollave
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 1,478,958 2014-09-12 2014-09-15 19921090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 958,696 2014-09-12 2014-09-12 19821090082014 Elektricitet 2109008 Qendra Ek Arsimit energji qershor korrik sipas listes dorez ne Cez
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) FA & BI Elbasan 200,000 2014-09-12 2014-09-12 20921090082014 Sherbim per ngrohje Qendra Ek Arsimit pellet per ngrohje
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Elbasan 2,730 2014-09-12 2014-09-12 20221090082014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Qendra Ek Arsimit sigurim mjeti transporti
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 547,319 2014-09-02 2014-09-02 19421090082014 Paga baze Qendra Ek Arsimit paga Refije Gjolla 032319263
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 553,894 2014-09-02 2014-09-02 19321090082014 Paga baze Qendra Ek Arsimit paga Refije Gjolla 032319263