Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) All All 108,968,095.00 293 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) SADIKU SH.P.K. Elbasan 164,400 2014-11-19 2014-11-19 PT31921090082014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Qendra Ek Arsimit materiale te tjera
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 105,781 2014-11-17 2014-11-18 31221090082014 Uje Qendra Ek Arsimit uje tetor shkolla Xhafer Hakani
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) FA & BI Elbasan 995,151 2014-11-17 2014-11-18 31421090082014 Sherbim per ngrohje Qendra Ek Arsimit tallash i presuar per ngrohje
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) 4 ALB Elbasan 9,818 2014-11-12 2014-11-13 29821090082014 Sherbime te tjera Qendra Ek Arsimit internet
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) IB SHELL GAZ SH.A. Elbasan 57,555 2014-11-12 2014-11-13 29221090082014 Sherbim per ngrohje Qendra Ek Arsimit gaz i lenget
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) FIQIRI HYSA / ELBASAN Elbasan 186,420 2014-11-12 2014-11-13 30021090082014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Qendra Ek Arsimit materiale dizifektimi
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) PRO CREDIT BANK Elbasan 58,275 2014-11-12 2014-11-12 29621090082014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh Qendra EK Arsimit qera per Aranit Stafa
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 6,475 2014-11-12 2014-11-12 29721090082014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh Qendra EK Arsimit tat qera per Aranit Stafa
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 598,536 2014-11-12 2014-11-12 29521090082014 Elektricitet 2109008 Qendra EK Arsimit energji Tetor sipas listes dorezuar
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ALBERT SEZAIRI Elbasan 41,000 2014-11-12 2014-11-12 29421090082014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Qendra EK Arsimit materiale te tjera
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 1,000,000 2014-11-12 2014-11-12 29921090082014 Uje 2109008 Qendra EK Arsimit uje 2013
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) MIMOZA DOCI Elbasan 28,100 2014-11-12 2014-11-12 29321090082014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Qendra EK Arsimit materiale te tjera ndertimi
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 533,782 2014-11-04 2014-11-04 28821090082014 Paga baze Qendra Ek Arsimit paga Refije Gjolla 032319263
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ALPHA BANK -- ALBANIA Elbasan 58,100 2014-11-04 2014-11-04 28921090082014 Shtese page per vjetersi ne pune Qendra Ek Arsimit paga Refije Gjolla 032319263
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 983,344 2014-11-04 2014-11-04 28721090082014 Paga baze Qendra Ek Arsimit paga Refije Gjolla 032319263
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 547,534 2014-11-04 2014-11-04 28621090082014 Paga baze Qendra Ek Arsimit paga Refije Gjolla 032319263
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 23,876 2014-11-04 2014-11-04 29121090082014 Paga baze Qendra Ek Arsimit paga Refije Gjolla 032319263
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) TEFTA SHEHU Elbasan 259,744 2014-10-23 2014-10-24 28521090082014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Qendra Ekonomike Arsimit materiale te ndryshme
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) MARKU / ELBASAN Elbasan 20,000 2014-10-24 2014-10-24 24321090082014 Libra dhe publikime profesionale Qendra Ek Arsimit publikime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) IB SHELL GAZ SH.A. Elbasan 60,210 2014-10-21 2014-10-22 28321090082014 Sherbim per ngrohje Qendra Ek Arsimit gaz i lenget