Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) All All 108,968,095.00 293 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) YLLI HATILLARI Elbasan 48,000 2014-10-21 2014-10-22 28421090082014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Qendra Ek Arsimit blerje boje kompjuteri
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ANSIG Elbasan 25,488 2014-10-20 2014-10-20 28021090082014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit Qendra Ek Arsimit sigurim makine
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 300,950 2014-10-20 2014-10-20 27021090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit produkte bulmeti
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 342,302 2014-10-20 2014-10-20 28221090082014 Elektricitet 2109008 Qendra Ek Arsimit energji shtator sipas listes dorezuar ne OSHEE
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) TEFTA SHEHU Elbasan 70,000 2014-10-20 2014-10-20 28121090082014 Kancelari Qendra Ek Arsimit materiale te ndryshme
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ROLAND KASA Elbasan 7,504 2014-10-15 2014-10-16 27321090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 747,905 2014-10-15 2014-10-16 26921090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 1,454,756 2014-10-15 2014-10-16 27421090082014 Uje Qendra Ek Arsimit uje diference viti 2013
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 12,644 2014-10-15 2014-10-16 27221090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 286,470 2014-10-15 2014-10-16 27121090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) 4 ALB Elbasan 9,818 2014-10-15 2014-10-16 28021090082014 Sherbime te tjera Qendra Ek Arsimit internet
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ANDON ZHIDRO Elbasan 141,597 2014-10-14 2014-10-15 25621090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) LAVDRIME TREPÇA Elbasan 230,600 2014-10-14 2014-10-15 22821090082014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Qendra Ek Arsimit materiale te tjera
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ANDON ZHIDRO Elbasan 3,435 2014-10-14 2014-10-15 25421090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) START CO Elbasan 15,823 2014-10-14 2014-10-15 26121090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 838,288 2014-10-15 2014-10-15 26421090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ANDON ZHIDRO Elbasan 288,508 2014-10-14 2014-10-15 25521090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 581,577 2014-10-15 2014-10-15 26521090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 122,989 2014-10-15 2014-10-15 25321090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ANDON ZHIDRO Elbasan 210,871 2014-10-14 2014-10-15 25821090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime