Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) All All 108,968,095.00 293 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) UJESJELLLES KANALIZIME ELBASAN Elbasan 1,000,000 2014-12-15 2014-12-16 33821090082014 Uje Qendra Ek Arsimit uje detyrime 2013
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) SKENDER BEQIRI Elbasan 10,000 2014-12-12 2014-12-12 34121090082014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave Qendra Ek Arsimit sherbim fotokopje
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 598,536 2014-12-12 2014-12-12 33921090082014 Elektricitet 2109008 Qendra Ek Arsimit energji nentor sipas listes dorezuar ne OSHEE
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) 4 ALB Elbasan 19,636 2014-12-12 2014-12-12 33721090082014 Sherbime te tjera Qendra Ek Arsimit internet
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ILIRJAN HOXHA Elbasan 58,200 2014-12-12 2014-12-12 34021090082014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve specifike Qendra Ek Arsimit riparim objekte guzhine
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BANKA KOMBETARE TREGTARE Elbasan 100 2014-11-27 2014-11-27 32721090082014 Sherbimet bankare Qendra Ek Arsimit komision banke
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) MIMOZA DOCI Elbasan 45,530 2014-11-26 2014-11-26 32421090082014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale Qendra Ek Arsimit materiale ndertimi
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) UNION BANK SHA Elbasan 123,300 2014-11-25 2014-11-26 32121090082014 Shpenzime per aktivitete sociale per personelin Qendra Ek Arsimit aktivitet festa e Nentorit Refije Gjolla F55125269V
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) RAIFFEISEN BANK SH.A Elbasan 12 2014-11-26 2014-11-26 32621090082014 Sherbimet bankare Qendra Ek Arsimit komision banke
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) DEGA TATIME ELBASAN Elbasan 13,700 2014-11-25 2014-11-26 32221090082014 Shpenzime per aktivitete sociale per personelin Qendra Ek Arsimit tataktivitet festa e Nentorit Refije Gjolla F55125269V
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) ALDO ISAJ Elbasan 139,950 2014-11-25 2014-11-25 32521090082014 Pjese kembimi, goma dhe bateri Qendra Ek Arsimit riparim mjetesh transporti
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) IB SHELL GAZ SH.A. Elbasan 332,961 2014-11-25 2014-11-25 32321090082014 Sherbim per ngrohje Qendra Ek Arsimit gaz i lenget
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 111,177 2014-11-18 2014-11-19 30821090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime byreke
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) KONFEDERATA E SINDIKATAVE TE SHQIPERISE Elbasan 7,400 2014-11-18 2014-11-19 29021090082014 Paga baze 2109008 Qendra Ek Arsimit ndalese sindikate
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 360,000 2014-11-18 2014-11-19 30621090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ekonomike Arsimit ushqime mish
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) SADIKU SH.P.K. Elbasan 359,822 2014-11-19 2014-11-19 31821090082014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale Qendra Ek Arsimit uniforma e veshje
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 31,504 2014-11-18 2014-11-19 30921090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime spinaq
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) PISHA / TIRANE (K12526207V) Elbasan 198,000 2014-11-18 2014-11-19 31121090082014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim Qendra Ek Arsimit dru zjarri
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) BIKADE SH.P.K Elbasan 450,378 2014-11-18 2014-11-19 30721090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime
  Administrata Kopshte Cerdhe (0808) START CO Elbasan 23,700 2014-11-18 2014-11-19 31021090082014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Qendra Ek Arsimit ushqime cerdhe