Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) All All 42,529,689.00 197 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 492 2014-04-11 2014-04-14 7010250592014 Posta dhe sherbimi korrier 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI shp poste ft 1799 dt 26.3.2014 s 11522425
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 54,120 2014-04-11 2014-04-14 7110250592014 Uje 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI UJE m Mars 2014 KONTR 1403-159143
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) PRESTIGE BAILIFF SERVICES Tirane 9,000 2014-04-11 2014-04-14 6810250592014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI vend gjyqi 6308 dt 27.7.2010 v 6759/1 dt 1.12.2011 bord 31.3.14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) KODRA BAILIFF SERVICE Tirane 422,929 2014-04-14 2014-04-14 7210250592014 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI deturim uji ekz vendim gjyqi 196 dt 26.3.2014 kontr 359143-1-1
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) 3H Tirane 22,500 2014-04-11 2014-04-14 6710250592014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI vend gjyqi 6308 dt 27.7.2010 v 4692 dt 30.4.2013 ekz nr 3310 akti 24.5.2013 bord 31.3.14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) INFOSOFT OFFICE SHA Tirane 62,395 2014-04-11 2014-04-14 7310250592014 Kancelari SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI up 5 dt 4.3.2014 ftes 5.3.2014 pv 2 dt 5.3.2014 pvmd 6.3.2014 ft 110997565 dt 5.3.2014 fh 2 dt 6.3.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) STRATI BAILIFF'S SERVICE Tirane 18,000 2014-04-11 2014-04-14 6910250592014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI vend ghuqi 11327 dt 29.12.2008 122 dt 29.2.1.2010 bord 31.3.14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) EAGLE MOBILE Tirane 9,200 2014-04-03 2014-04-08 630250592014 Sherbime telefonike SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI vodafon m shkurt 2014 kodi abon C1008794
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 68,340 2014-04-04 2014-04-07 6610250592014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI UJE m Mars 2014 KONTR 1403-159441
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 54,120 2014-04-04 2014-04-07 6510250592014 Uje 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI UJE M shkurt 2014 KONTR 1402-359142
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 45,050 2014-04-04 2014-04-04 6410250592014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI bonuse muor per femijet VKM 168/22 dt27.1012010 bord 4.4.2014 Xhemile Feti nu pasap 031119756
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 10,856 2014-04-02 2014-04-03 6210250592014 Paga baze SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI likdiferc paga m mars 2014 leje zakon
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,448,845 2014-04-02 2014-04-03 6010250592014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI lik paga m mars 2014 nr pun pl38.f 36
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 34,877 2014-04-02 2014-04-03 6110250592014 Shtese page per vjetersi ne pune SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI lik paga part time mars 2014 nr pun pl2.f 2.
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 84,537 2014-03-19 2014-03-20 5610250592014 Elektricitet 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI en el m shkurt 2014 kontrTR1O030040034375 ft 608152777 fat 607351368
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 10,958 2014-03-19 2014-03-20 5710250592014 Shtese page per funksionin SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI paga m shkurt 2014 bord 28.2.14 pl 2 f 2 part time
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,330 2014-03-19 2014-03-20 5510250592014 Sherbime telefonike 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI tel. m shkurt klienti 310001693596 ft 28.2.14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 225,388 2014-03-12 2014-03-12 5310250592014 Unspecified 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI en el m janar 2014 kontrTR1B030034106852 fat 607351368
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 253,612 2014-03-12 2014-03-12 5410250592014 Unspecified 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI en el m janar 2014 kontrTR1B030034106852 fat 608517426
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 71,580 2014-03-12 2014-03-12 5210250592014 Unspecified 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI UJE M shkurt 2014 KONTR 159441-1