Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) All All 42,529,689.00 197 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 38,908 2014-08-26 2014-08-26 14510250592014 Elektricitet 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI en el m prill 2014 kontrTR1BO30034106852 f 12.8.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,323,848 2014-08-04 2014-08-05 14010250592014 Paga baze 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI paga korrik 2014 plan 36;36
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 40,050 2014-08-04 2014-08-04 14110250592014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI leket e femijeve gusht 2014 vkm 168/27 dyt 27.10.2010
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 34,847 2014-08-04 2014-08-04 13910250592014 Paga baze 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI paga korrik 2014 plan 2;2
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 111,988 2014-07-30 2014-07-30 13710250592014 Elektricitet 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUN ENERGJI qershor 2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 103,218 2014-07-30 2014-07-30 13810250592014 Elektricitet 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUN ENERGJI qershor Konvikti QEPA
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) EAGLE MOBILE Tirane 11,119 2014-07-30 2014-07-30 113810250592014 Paga baze 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUN tel qershor 2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 912 2014-07-14 2014-07-15 13010250592014 Posta dhe sherbimi korrier 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI shp poste qershor 14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,487 2014-07-15 2014-07-15 13510250592014 Sherbime telefonike 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI tel. m qershor 2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 18,280 2014-07-15 2014-07-15 11410250592014 Uje 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI UJE m qershor 14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) REGLI SH.P.K Tirane 116,400 2014-07-14 2014-07-15 12910250592014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUN blerje ushqime kont ne vazhd 129/9 dt 28.04.14 f 31.5.2014 fh 31.5.14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 52,320 2014-07-15 2014-07-15 13310250592014 Uje 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI UJE m qershor 14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) REGLI SH.P.K Tirane 36,588 2014-07-07 2014-07-08 12410250592014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1025059 SHTEPIA Z. HALLUN blerje ushqime kont ne vazhd 129/9 dt 28.04.14 fat 204 dt 30.04.14 sr 07656204 fh 15 dt 30.04.14 up 129 dt 25.03.14 form 129/1 dt 25.03.14 pv 1 dt 25.03.14 pv 2 dt 25.03.14 njof kont 27.03.2014 pv 3 dt 07.04.14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) REGLI SH.P.K Tirane 109,001 2014-07-07 2014-07-08 12710250592014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUN blerje ushqime kont ne vazhd 129/9 dt 28.04.14 fat 218 dt 31.05.14 sr 07656218 fh 17 dt 31.05.14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) REGLI SH.P.K Tirane 23,892 2014-07-07 2014-07-08 12510250592014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUN blerje ushqime kont ne vazhd 129/9 dt 28.04.14 fat 203 dt 30.04.14 sr 07656203 fh 14 dt 30.04.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) REGLI SH.P.K Tirane 130,668 2014-07-07 2014-07-08 12810250592014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUN blerje ushqime kont ne vazhd 129/9 dt 28.04.14 fat 219 dt 31.05.14 sr 07656219 fh 18 dt 31.05.14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) M.C.CATERING Tirane 155,736 2014-07-04 2014-07-07 12110250592014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat Blerje ushqime shtese kontrte 59 dt 07.02.2014 fat 544 dt 30.04.14 sr 13784544 fh 11 dt 30.04.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) M.C.CATERING Tirane 109,848 2014-07-04 2014-07-07 12010250592014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat shtepia zyber hallulli Blerje ushqime shtese kontrte 59 dt 07.02.2014 fat 544 dt 30.04.14 sr 13784544 fh 11 dt 30.04.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) M.C.CATERING Tirane 102,294 2014-07-04 2014-07-07 12310250592014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat shtepia zyber hallulli Blerje ushqime shtese kontrte 59 dt 07.02.2014 fat 545 dt 30.04.2014 sr 13784545 fh 12 dt 30.04.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) N. S.S (NDREU SECURITY SERVICES) Tirane 95,936 2014-07-03 2014-07-04 11910250592014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI ROJE KONT NE VAZHD 175 DT 30.04.2014 FAT 78 DT 31.06.14 SR 11379406