Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) All All 42,529,689.00 197 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) M.C.CATERING Tirane 28,050 2014-07-04 2014-07-04 12210250592014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat shtepia efemijeve zyber halluni kont 59 dt 07.02.2014 ne vazhd fat 546 dt30.04.2014 sr 13784546 fh 13 dt 30.04.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 107,486 2014-07-03 2014-07-04 11810250592014 Elektricitet 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUN ENERGJI KONT003788 FAT 6612032767 DT 13.06.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 8,357 2014-07-03 2014-07-04 117110250592014 Paga baze 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI paga qershor 2014 plan 36+2 fakt 1
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,386,945 2014-07-01 2014-07-01 11710250592014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI paga qershor 2014 plan 36+2 fakt 36+2
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 43,050 2014-07-01 2014-07-01 11810250592014 Sherbimet bankare 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI leket e femijeve prill 2014 vkm 168/27 dyt 27.10.2010
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 34,847 2014-07-01 2014-07-01 11610250592014 Paga baze 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI paga qershor 2014 plan 36+2 fakt 36+2
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) STRATI BAILIFF'S SERVICE Tirane 914,653 2014-06-27 2014-06-30 11410250592014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI eKZEKUTIM VENDIMI GJYQESORE Urdher ekz.875 dt.19.03.2010 Shkrese 8123/53 dt.11.06.14 urdher 221 dt.27.06.14 ft.1071 dt.23.06.14; 1072 dt23.06.14 vendim gjykate 11327 dt.29.12.08 nr.122 dt.29.01.2010
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) PRESTIGE BAILIFF SERVICES Tirane 1,078,124 2014-06-27 2014-06-30 11510250592014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI eKZEKUTIM VENDIMI GJYQESORE Urdher ekz.6759 dt 01.12.2011 Shkrese 8123/53 dt.11.06.14 urdher 221 dt.27.06.14 ft.278 dt.26.06.14 seri 12689579 vendim gjyqesore 6308 dt.27.07.2010
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) 3H Tirane 890,160 2014-06-27 2014-06-30 11010250592014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI eKZEKUTIM VENDIMI GJYQESORE Urdher ekz.3310aktit 24.05.13 vendim gjykate 4692 dt.30.04.13 Urdher 21 dt.27.06.14 ft.46 dt.24.06.14 seri 12770549 Sias shkreses 8123/53 dt.11.06.14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 3,843 2014-06-26 2014-06-27 11110250592014 Kontribute per sigurime shoqerore 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI sig te prapambetura mars 14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 134,164 2014-06-26 2014-06-27 11310250592014 Elektricitet 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI en el m prill 2014 kontrTR1BO30034106852 f 13.6.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 1,376 2014-06-26 2014-06-27 11010250592014 Paga baze 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI tatim te prapambetura mars 14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) EAGLE MOBILE Tirane 9,966 2014-06-17 2014-06-20 10710250592014 Paga baze 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI PAG TEL EAGLE tel maj ABONENTI C1008794
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) N. S.S (NDREU SECURITY SERVICES) Tirane 95,936 2014-06-17 2014-06-18 10510250592014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI . roje aut per lidhje kon30.4.2014 k 30.4.2014 f 31.5.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,376 2014-06-16 2014-06-17 10610250592014 Sherbime telefonike 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI tel. maj klienti 310001693596 ft 31.5.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 156,340 2014-06-11 2014-06-12 10410250592014 Elektricitet 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI en el m prill 2014 kontrTR1BO30034106852 f 17.5.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) M.C.CATERING Tirane 56,424 2014-06-06 2014-06-09 9910250592014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI ushqimet kontr shtes vazhdim 59 dt 07.2.2014 ft 531 dt 31.3.014 s 13784531 fh 9 dt 31.3.14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) M.C.CATERING Tirane 197,004 2014-06-06 2014-06-09 9810250592014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI ushqimet kontr shtes vazhdim 59 dt 07.2.2014 ft 530 dt 31.3.014 s 13784530 fh 8 dt 31.3.14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 38,050 2014-06-06 2014-06-06 1010250592014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI shk para femijesh VKM 168 dt 27.10.2010 Xhemile Feti karte ID031119756
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 14,650 2014-06-06 2014-06-06 10210250592014 Paga baze 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI UJE mmaj L 2014 KONTR 1405-159441