Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) All All 42,529,689.00 197 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) N. S.S (NDREU SECURITY SERVICES) Tirane 95,936 2014-12-16 2014-12-17 21310250592014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI sherbim roje, kont. ne vazhdim nr.175 dt.30.04.2014 fat.170 dt.30.11.2014 seria 17104500
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 2,336,913 2014-12-16 2014-12-17 21510250592014 Elektricitet 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI energji fat nr 607353109 dt.13.02.2014 kodi klientit tr10030040034375
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 2,860 2014-12-16 2014-12-17 22010250592014 Uje 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUN UJE KONT 159441-1 DT 24.08.2014 fatura 1408159441-1-1
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 204 2014-12-16 2014-12-17 21410250592014 Posta dhe sherbimi korrier 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI shp poste nentor fat.4686 dt.26.11.2014 seria 16482963
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) KASTRATI SHA Tirane 219,439 2014-12-16 2014-12-17 21810250592014 Karburant dhe vaj 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUN lik. benzine kont ne vazhdim nr.197 dt.26.05.2014 fat.48 dt.06.12.2014 seria 18593048 fh. nr.6 dt.06.12.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 21,570 2014-12-16 2014-12-17 21910250592014 Uje 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUN UJE KONT 359143-1 DT 24.11.2014 fatura 1411-359143-1-1
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 14,990 2014-12-16 2014-12-17 20910250592014 Uje 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI UJE muaji tetor 2014 nr kont.359143-1 fat.1409-359143-1-1 dt.23.10.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,342 2014-12-16 2014-12-17 21010250592014 Sherbime telefonike 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUN TELEFON FAT 718722814 dt.31.10.2014 nr. klienti 310001693596 tetor 2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 42,050 2014-12-15 2014-12-16 21610250592014 Sherbimet bankare 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLULLI kuota femijesh vkm 168/27 dt. 27.10.2010 dhjetor 2014 terhequr Xhemile Feti ID 031119756 periudha 1-31.12.14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,477,854 2014-12-03 2014-12-03 20510250592014 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI paga nentor 2014 plan 38 fakt 38
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 86,167 2014-11-25 2014-11-26 20310250592014 Elektricitet 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI energji fat nr 617934374 dt 11.11.2014 kodi klienti TR1O030040034375
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 108,460 2014-11-25 2014-11-26 20410250592014 Elektricitet 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI energji fat nr 617934026 dt 11.11.2014 kodi TR1B030034106852
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) REGLI SH.P.K Tirane 291,498 2014-11-25 2014-11-26 20010250592014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI ushqimet kont vazhdim nr 129/9 dt 28.04.2014 fat nr 653,654,655 dt 31.10.2014 sr 17837653,17837654,17837655 fh nr 30,31,32 dt 31.10.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 42,050 2014-11-18 2014-11-19 19910250592014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLULLI kuota femijesh vkm 168/27 dt. 27.10.2010 nentor 2014 terhequr Xhemile Feti ID 031119756 dt 31.01.07
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 924 2014-11-07 2014-11-13 18410250592014 Posta dhe sherbimi korrier 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUN POSTA FAT 4301 DT 26.10.14 SR 12596430
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 6,400 2014-11-07 2014-11-10 19510250592014 Udhetim i brendshem 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI DIETA LISTEPGESA 17.10.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) N. S.S (NDREU SECURITY SERVICES) Tirane 95,936 2014-11-07 2014-11-10 18510250592014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUN ROJE FAT 151 DT 31.10.14 SR 17104481 KONT NE VAZHD 175 DT 30.04.14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) 2 A-P Tirane 306,000 2014-11-07 2014-11-10 19610250592014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI HIDROIZOLIM KONT 17/3 DT 15.10.14 FTESE OFERTE 17 DT 07.10.14 UP 12 DT 07.10.14 SIT FAT 39 DT23.10.14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) REGLI SH.P.K Tirane 428,334 2014-11-07 2014-11-10 18610250592014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUN KONT NE VAZHD USHQIME 129/9 DT 28.04.14 FAT 832 +833+834 DT 30.09.14 SR 16682832 FH 27+28+29 DT 30.09.14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) KASTRATI SHA Tirane 78,741 2014-11-07 2014-11-10 19410250592014 Karburant dhe vaj 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUN BENZINE KONT NE VAZHD 197 DT 26.05.14 FAT 21 DT 16.06.14 SR 08828871 FH 4 DT 16.06.14