Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) All All 42,529,689.00 197 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,390,647 2014-03-05 2014-03-06 4610250592014 Unspecified 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI paga muaj shkurt 2014 plan 36 fakt 36 boredero dt 28.02.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 42,050 2014-03-05 2014-03-06 4510250592014 Unspecified SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI komp femijet jetim VKM 168 dt 27.10.2010Xhemile Feti karte 031119756 list emerore mars 2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 420 2014-03-05 2014-03-06 4410250592014 Unspecified 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI shp poste fatura 1452 dt 16.02.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) EAGLE MOBILE Tirane 10,670 2014-03-05 2014-03-05 430250592014 Unspecified 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI vodafon m janar . 2014 kodi abon C1008794
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 54,120 2014-02-25 2014-02-25 4010250592014 Unspecified 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI UJE M JANAR 214 KONTR 359143-1
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) DEA SECURITY Tirane 45,192 2014-02-20 2014-02-21 3910250592014 Unspecified SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI sherbim roje likujdim total i kont shtese nr 392 dt 31.12.213 fat nr 29 dt 12.2.214 ser. 09914913
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 55,020 2014-02-13 2014-02-14 3610250592014 Unspecified 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI uje m janar 2014 uje kontr 159441-1-1
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,484 2014-02-11 2014-02-12 3510250592014 Unspecified 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI tel. m janar fat 716978249 dt 31.1.214
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) VODAFONE ALBANIA Tirane 19,444 2014-02-06 2014-02-07 2610250592014 Unspecified SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI lik ft cel
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) 3H Tirane 22,500 2014-02-06 2014-02-07 3210250592014 Unspecified SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI . lik vend gjyqesor sipas listes bashkngjitur
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 4,539 2014-02-06 2014-02-07 3110250592014 Unspecified SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI lik ft uji
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) PRESTIGE BAILIFF SERVICES Tirane 9,000 2014-02-06 2014-02-07 3310250592014 Unspecified SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI . lik vend gjyqesor sipas listes bashkngjitur
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 348 2014-02-06 2014-02-07 2810250592014 Unspecified SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI lik ft poste
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) STRATI BAILIFF'S SERVICE Tirane 18,000 2014-02-06 2014-02-07 3310250592014 Unspecified SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI . lik vend gjyqesor sipas listes bashkngjitur
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) DEA SECURITY Tirane 112,978 2014-02-06 2014-02-07 3010250592014 Unspecified SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI . lik ft roje kontr shtese dt 31.12.2013, seri 09914902 dt 31.1.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 40,050 2014-02-04 2014-02-05 2710250592014 Unspecified SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI lik paga per femijet vkm dt 27.10.2010
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 31,519 2014-02-03 2014-02-04 2510250592014 Unspecified SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI lik paga janar 2014 nr pun 36/36
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,421,487 2014-02-03 2014-02-04 2410250592014 Unspecified SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI lik paga janar 2014 nr pun 36/36
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) M.C.CATERING Tirane 260,856 2014-01-29 2014-01-30 1610250592014 Unspecified 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI ushqimet kontrat 329/1 dt 12.4.213 183,184 dt 3
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,643 2014-01-29 2014-01-30 2310250592014 Unspecified 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI TEL M DJETOR KLIENTI 310001693596