Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) All All 42,529,689.00 197 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 55,560 2014-06-06 2014-06-06 9710250592014 Uje 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI UJE m maj 2014 KONTR 1405-159441
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 35,176 2014-06-03 2014-06-04 9510250592014 Shtese page per funksionin 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI paga m maj 2014 bord 31.5.2014 pl 36+2 kontr f 36+2 kontr
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,438,361 2014-06-03 2014-06-04 9610250592014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI paga m maj 2014 bord 31.5.2014 pl 36+2 kontr f 36+2 kontr
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) M.C.CATERING Tirane 96,948 2014-05-30 2014-06-02 9010250592014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI ushqimet kontr shtes 59 dt 07.2.2014 ft 507 dt 28.2.014 s 13784507 fh 6 dt 28.2.14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) M.C.CATERING Tirane 39,996 2014-05-30 2014-06-02 9110250592014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI ushqimet kontr shtes 59 dt 07.2.2014 ft 508 dt 28.2.014 s 13784508 fh 7 dt 28.2.14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 1,176 2014-05-30 2014-06-02 9210250592014 Posta dhe sherbimi korrier 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI shp poste ft 2511 dt 26.5.2014 s 11523140
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 176,198 2014-05-30 2014-05-30 9410250592014 Elektricitet 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI en el m prill 2014 kontrTR1O030040034375 ft 610762876 dt 17.5.14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) EAGLE MOBILE Tirane 8,078 2014-05-30 2014-05-30 9310250592014 Sherbime telefonike 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI PAG TEL EAGLE prill '14FT.DT.01.05.2014 ABONENTI C1008794
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,321 2014-05-20 2014-05-21 8810250592014 Sherbime telefonike 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI tel. mprill klienti 310001693596 ft30.4.14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) FILA Tirane 205,200 2014-05-08 2014-05-12 8510250592014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI bl mat pastr up 5 dt 4.3.2014 ftes 5.3.2014 pv 4.3.2014 ft 24 dt 21.3.2014 s 13160475 fh 3 dt 21.3.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 45,050 2014-05-08 2014-05-09 8610250592014 Sherbimet bankare 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI SHP LEK E FEMIJVE vkm 168 DT 27.10.2010 xHEMOLE fETI
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 1,176 2014-05-08 2014-05-09 8410250592014 Posta dhe sherbimi korrier 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI SHP OSTE FT 1452 DT 26.4.2014 S11523434
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 21,170 2014-05-08 2014-05-09 8210250592014 Uje 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI UJE m PRILL 2014 KONTR 1404-159143
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 66,930 2014-05-08 2014-05-09 8310250592014 Uje 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI UJE m PRILL 2014 KONTR 1404-159441
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,396,991 2014-05-05 2014-05-06 7110250592014 Shtese page per vjetersi ne pune SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI paga m prill 2014 bord 30.4.2014 pl 36 f 36
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 35,038 2014-05-05 2014-05-06 8010250592014 Shtese page per vjetersi ne pune SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI paga me kontr m prill 2014 vend 35 dt 29.2.2014 bord 30.4.2014 pl 36 +2 f 36+2
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) EAGLE MOBILE Tirane 13,425 2014-04-23 2014-04-23 8010250592014 Sherbime telefonike 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI PAG TEL EAGLE MARS '14FT.DT.01.04.2014 ABONENTI C1008794
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) EAGLE MOBILE Tirane 4,342 2014-04-23 2014-04-23 7910250592014 Sherbime telefonike 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI PAG TEL EAGLE MARS '14 FT.NR.717386310 DT.31.03.2014 NR.KL.310001693596
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 193,132 2014-04-17 2014-04-18 7510250592014 Elektricitet 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI en el m mars 2014 kontrTR1B030034106852 ft 609684525
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 109,098 2014-04-17 2014-04-18 7410250592014 Elektricitet 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI en el m mars 2014 kontrTR1O030040034375 ft 609686126 fat 6