Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) All All 42,529,689.00 197 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) ELVA 2001 SH A Tirane 790,300 2014-11-07 2014-11-10 19310250592014 Karburant dhe vaj 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI DIESEL KONT 207 DT 10.06.14 AUTROZIM KONT 4/4 DT 29.05.14 UP 4/3 DT 19.05.14 NJOF FIT 4/13 DT 27.05.14 FAT 814 DT 28.10.14 SR 10297515 FH 5 DT 28.10.14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,342 2014-11-07 2014-11-07 18910250592014 Sherbime telefonike 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUN TELEFON FAT 718566324 DT 30.09.14 KLINETI 310001693596
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 65,435 2014-11-07 2014-11-07 19010250592014 Elektricitet 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUN ENERGJI FAT 30040034375 DT 12.10.14 SR 616746529
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 14,990 2014-11-07 2014-11-07 18810250592014 Uje 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUN UJE KONT 359143-1 DT 24.09.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 49,980 2014-11-07 2014-11-07 18710250592014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUN UJE KONT 159441-1 DT 21.10.14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) EAGLE MOBILE Tirane 22,345 2014-11-07 2014-11-07 19210250592014 Shpenzime te tjera personeli 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUN TELEFON FAT 31.07.2014 KLINETI 470004506622
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 84,772 2014-11-07 2014-11-07 19110250592014 Elektricitet 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUN ENERGJI FAT 3003410682 DT 01.10.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,433,923 2014-11-05 2014-11-06 18210250592014 Paga baze 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI paga tetor 2014 plan 38 fakt 38
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) BANKA E TIRANES Tirane 30,090 2014-11-05 2014-11-06 18310250592014 Paga baze 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI paga tetor 2014 plan 38 fakt 38
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 43,050 2014-10-14 2014-10-14 17910250592014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI kuota femijesh vkm 114 dt 31.01.07
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) REGLI SH.P.K Tirane 104,590 2014-10-07 2014-10-08 17610250592014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI ushqime kont ne vazhd 129/9 dt 28.04.14 fat 815 dt 31.08.14 sr 16682815 fh 24 dt 31.08.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) REGLI SH.P.K Tirane 76,722 2014-10-07 2014-10-08 17510250592014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI ushqime kont ne vazhd 129/9 dt 28.04.14 fat 817 dt 31.08.14 sr 16682817 fh 26 dt 31.08.14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) N. S.S (NDREU SECURITY SERVICES) Tirane 95,936 2014-10-07 2014-10-08 17410250592014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI roje kont ne vazhd 175 dt 30.04.14 fat 132 dt 30.09.14 sr 17104462
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 552 2014-10-07 2014-10-08 17310250592014 Posta dhe sherbimi korrier 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI posta fat 3931 dt 26.09.14 sr 11520658
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) REGLI SH.P.K Tirane 45,906 2014-10-07 2014-10-08 17710250592014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI ushqime kont ne vazhd 129/9 dt 28.04.14 fat 816 dt 31.08.14 sr 16682816 fh 25 dt 31.08.14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 42,960 2014-10-07 2014-10-07 17810250592014 Uje 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI uje shtator 2014 kont 159441-1 fat 1409 dt 22.09.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 34,847 2014-10-01 2014-10-02 17110250592014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI paga shtator 2014 plan 2;2
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,380,355 2014-10-01 2014-10-02 17210250592014 Paga baze 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI paga shtator 2014 plan 36;36
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) EAGLE MOBILE Tirane 14,407 2014-09-29 2014-09-30 17010250592014 Paga baze 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI tel fat gusht 2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) KODRA BAILIFF SERVICE Tirane 1,691,715 2014-09-24 2014-09-29 16910250592014 Shpenzime per ekzekutim te detyrime kontraktuale te papaguara SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI . v gjyqsor vendim 16.12.2014 sh 23.9.2014