Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) All All 42,529,689.00 197 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) REGLI SH.P.K Tirane 58,656 2014-09-24 2014-09-24 16110250592014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI . ushqime kv 28.4.2014 f 31.7.2014 fh 31.7.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) REGLI SH.P.K Tirane 52,416 2014-09-24 2014-09-24 16010250592014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI . ushqime kv 28.4.2014 f 31.7.2014 fh 31.7.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 62,092 2014-09-23 2014-09-24 16810250592014 Elektricitet 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUN ENERGJI fat 29.8.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,319 2014-09-23 2014-09-24 16510250592014 Sherbime telefonike 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI tel. m gusht 2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 42,050 2014-09-23 2014-09-24 16310250592014 Sherbimet bankare 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI leket e femijeve shtator 2014 vkm 114 dt 31.1.2007
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 76,624 2014-09-23 2014-09-24 16610250592014 Elektricitet 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUN ENERGJI fat 11.9.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 14,520 2014-09-23 2014-09-24 16710250592014 Uje 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI UJE m gusht 14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) N. S.S (NDREU SECURITY SERVICES) Tirane 95,936 2014-09-11 2014-09-11 15710250592014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI roje kv 30.4.2014 fat 31.8.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 43,500 2014-09-11 2014-09-11 15610250592014 Uje 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI UJE m gusht 2014 14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 34,847 2014-09-03 2014-09-03 15410250592014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI paga me koh te pjesshme gusht 2014 plan 2;2
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,346,090 2014-09-03 2014-09-03 15510250592014 Shtese page per funksionin 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI paga gusht 2014 plan 36;36
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 48,786 2014-08-28 2014-08-29 15310250592014 Elektricitet 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUN ENERGJI nr C1008794 f 12.8 14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) N. S.S (NDREU SECURITY SERVICES) Tirane 95,936 2014-08-26 2014-08-27 15210250592014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI roje kontr 30.4.2014 f 31.7.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 13,780 2014-08-26 2014-08-27 14810250592014 Uje 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI UJE m korrik 14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 168 2014-08-26 2014-08-27 14710250592014 Posta dhe sherbimi korrier 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI shp poste korrik 14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 43,500 2014-08-26 2014-08-27 14610250592014 Uje 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI UJE m korrik 14
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) REGLI SH.P.K Tirane 120,942 2014-08-26 2014-08-27 15010250592014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI ushqimet kontr 28.4.2014 f 30.6.2014 fh 30.6.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) REGLI SH.P.K Tirane 79,344 2014-08-26 2014-08-27 14910250592014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI ushqimet kontr 28.4.2014 f 30.6.2014 fh 30.6.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) REGLI SH.P.K Tirane 91,857 2014-08-26 2014-08-27 15110250592014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI ushqimet kontr 28.4.2014 f 30.6.2014 fh 30.6.2014
  Shtepia e femijeve shkollor rrethi Tirane (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,338 2014-08-26 2014-08-26 14410250592014 Sherbime telefonike 1025059 SHTEPIA E FEMIJES Z. HALLUNI tel. m korrik 2014