Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA All 2,704,442,641.00 2,866 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Mini Bashkia 10 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 630,000 2014-12-26 2014-12-29 21421011352014 Ndihme ekonomike Min Bashkia 10 lik shperbl inval VKM nr 861 dt 17.12.2014,listepagese
  Mini Bashkia 6 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 1,332,000 2014-12-29 2014-12-29 33621011402014 Ndihme ekonomike Min Bashk Nr 6 Shperblim ndih ekon vend 861 dt 17.12.2014
  Qendra Kombetare Kulturore e Femijeve (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 135,000 2014-12-27 2014-12-29 18910120092014 Te tjera transferime korrente 1012009 QKK FEMIJEVE 600 honorare per projekt miratim bordi artistik 13/4 dt.14.10.14 urdher drejtori 26.12.14 Dhjetore 2014
  Mini Bashkia 8 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 1,165,000 2014-12-26 2014-12-29 22521011372014 Pagese paaftesie Min Bashkia 8 Paaftesia shperblim i fundevitit per 2014 vendimi 861 dt.17.12.2014 bordero
  Agjencia e Falimentit (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 22,000 2014-12-29 2014-12-29 8410141022014 Udhetim i brendshem 602 AKM dieta,bordero dhjetor 14,aut nr 60 dt 15.12.14,nr 61 dt 15.12.14
  Universiteti Politeknik (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 48,021 2014-12-28 2014-12-29 199810110402014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar UNIVERSITETI POLITEKNIK o mesim sh 15.10.14 lp 24.12.2014
  Akademia e Arteve (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 74,376 2014-12-26 2014-12-29 24110110472014 Shpenzime per honorare Univers Arteve PJESMARRJE NE KESHILLA URDH 122 DT 18.11.2014 URDH 147 DT 12.12.2014 BORDERO
  Aparati i Ministrise se Kultures (3535)/ish Aparati Ministrise Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 46,800 2014-12-29 2014-12-29 91410120012014 Te tjera transferta per institucionet jo-fitim prurese 1012001,MIN KLUTURES, projekt urdher 127/1 dt.13.06.14 kont.2559/10 dt.03.06.14 proc.dt.19.11.145.14 ft.01 dt.03.12.14 seri 5634056
  Aparati Ministrise se Punes (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 30,000 2014-12-29 2014-12-29 74410250012014 Sherbime te tjera 1025001 Min Punes Blerje pasaporte , vkm.335 dt.02.09.97 listepagesa dhjetor 2014 nr.14023112145 nr14023011071
  Qendra Ekonomike Arsimit (3737) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Vlore 90,000 2014-12-26 2014-12-29 20221460142014 Sherbime te tjera FESTIVALI MONODRAMES VLORE TEATRI 2146014
  Spitali Vlore (3737) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Vlore 6,000 2014-12-29 2014-12-29 56910130242014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 1013024 SPITALI KOMPESIM SHPENZIME TRANSPORTI
  Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 1,881,000 2014-12-26 2014-12-26 75721020012014 Pagese paaftesie Bashkia Berat 2102001,shperblim per paaftesine
  Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 786,000 2014-12-26 2014-12-26 75921020012014 Pagese paaftesie Bashkia Berat 2102001,shperblim per te verberit
  Bashkia Berat (0202) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Berat 198,000 2014-12-26 2014-12-26 75821020012014 Pagese paaftesie Bashkia Berat 2102001,shperblim per paraplegjiket
  Zyra e Punes Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 175,824 2014-12-24 2014-12-26 25410250112014 Subvencion per te nxitur punesimin (Paga) Z.R.PUNESIMIT 1025011, PAGA PER PJESEMARESIT NE PROGRAM, "ÇURI" 58608 LEKE, "SHTYPSHKRONJA ARGJIRO" 117216 LEKE, U SHP NR 254 DT 22.12.2014
  Universitet "E. Çabej", Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 391,230 2014-12-24 2014-12-26 55510111082014 Bursa 1011108 UNIVERSITETI GJIROKASTER , BURSAT, LISTE PAGESE
  Drejtoria e Rajonit Jugor (Gjirokaster) (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 139,500 2014-12-24 2014-12-26 59810060672014 Udhetim i brendshem 1006067 DREJT RAJONIT JUGOR GJIROKASER MIREMBAJTJE RUTINE FAT NR 55 DT 03.12.2014 SERIA 11112005 ,DIETA TETOR 2014
  Bashkia Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 1,674,500 2014-12-24 2014-12-26 79621220012014 Ndihme ekonomike BASHKIA KORCE 2122001 NDIHME EKONOMIKE DHJETOR 2014
  Spitali Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 346,480 2014-12-24 2014-12-26 79610130192014 Shpenzime te tjera transporti SPITALI KORCE (1013019) SHPENZIME UDHETIMI PER DIALIZE
  Bashkia Lezhe (2020) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lezhe 2,001,700 2014-12-24 2014-12-26 67021270012014 Pagese paaftesie NDIHME EKONOMIKE DHJETOR 2014 BASHKIA LEZHE